Τον τελευταίο και πλέον καθοριστικό αγώνα της στα προκριματικά του World League δίνει αύριο (19:15) η εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης των ανδρών με την Ουγγαρία στην πόλη Γκιόρ.

Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αντιμετωπίζει τους Μαγυάρους, στο πλαίσιο της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής για τον Α΄ όμιλο της Ευρωπαϊκής ζώνης των προκριματικών της διοργάνωσης, και θέλει νίκη με τρία γκολ διαφορά για να πάρει την πρώτη θέση στο γκρουπ και το «εισιτήριο» για την τελική φάση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εντούτοις η αποστολή της «γαλανόλευκης» είναι εξαιρετικά δύσκολη, καθώς η Ουγγαρία είναι η πρωταθλήτρια κόσμου.

Στο πρώτο παιχνίδι οι Μαγυάροι είχαν επιβληθεί 15-13, οπότε, εάν η ελληνική ομάδα επικρατήσει με δύο γκολ, η πρόκριση θα κριθεί στα πέναλτι.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Θοδωρής Βλάχος, συμπεριέλαβε στην αποστολή 13 παίκτες που είναι οι Κώστας Τσαλκάνης, Στέφανος Γαλανόπουλος, Κώστας Μουρίκης, Χριστόδουλος Κολόμβος, Βαγγέλης Δελακάς, Κυριάκος Ποντικέας, Γιώργος Δερβίσης, Γιάννης Φουντούλης, Αλέξανδρος Γούνας, Θανάσης Χρυσοσπάθης, Μανώλης Μυλωνάκης, Άγγελος Βλαχόπουλος και Μάριος Καπότσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο άλλο παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής του Α΄ ομίλου, το οποίο είναι αδιάφορο, η Σλοβακία αναμετράται με τη Ρουμανία.

ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ (σε 5 αγώνες)

1. Ουγγαρία (75-16) 15

2. ΕΛΛΑΔΑ (73-51) 12

3. Ρουμανία (49-80) 2

4. Σλοβακία (47-67) 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης