«Αγκαλιά» με την πρόκριση στα πλέι-οφ της Α1 πόλο των ανδρών βρίσκεται ο Εθνικός, μετά τη νίκη του με 11-10 επί του ΠΑΟΚ στον Πειραιά, στο σημαντικότερο ματς της 20ης αγωνιστικής.

Ο «αυτοκράτορας» με τη νίκη αυτή ανέβηκε στην τέταρτη θέση, ξεπερνώντας τον σημερινό του αντίπαλο, ο οποίος έχει πολύ δύσκολα παιχνίδια στς δύο τελευταίες αγωνιστικές (παίζει αύριο 24/3 με τον Ολυμπιακό στο «Πέτρος Καπαγέρωφ» και στο φινάλε της κανονικής περιόδου υποδέχεται τον Απόλλωνα), ενώ ο Εθνικός την επόμενη αγωνιστική παίζει στη Θεσσαλονίκη με τον ουραγό ΟΦΘ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το παιχνίδι ήταν δραματικό, αν και οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά και προηγήθηκαν 5-1 στο τέλος της πρώτης περιόδου και 9-4 στις αρχές της τρίτης.

Ο ΠΑΟΚ με σερί 4-0 μείωσε σε 9-8 και το ματς μετατράπηκε σε… θρίλερ. Στο τελευταίο οκτάλεπτο, ένα γκολ του Φώσκολου κι ένα του Λιαπάκη «σφράγισαν» τη νίκη του Εθνικού, ο οποίος δεν είχε προπονητή στον πάγκο, καθώς στον προηγούμενο αγώνα με το Παλαιό Φάληρο είχαν αποβληθεί τόσο ο Φάνης Κουντουδιός όσο και ο συνεργάτης του, Νίκος Βενετόπουλος, αλλά και ο έφορος Μάρκο Μίσιτς (οδηγίες έδινε ο αρχηγός Πέτρος Πρωτοψάλτης).

Στο τελευταίο λεπτό της αναμέτρησης αποβλήθηκαν από τους διαιτητές οι Μπεριστιάνος, Σαρησάββας, Χαραλαμπόπουλος και ο προπονητής του ΠΑΟΚ, Πάνος Βέργος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης