Η Αλεξάνδρα Ασημάκη επιστρέφει στην εθνική ομάδα πόλο των γυναικών, ενόψει του προ-ολυμπιακού τουρνουά της Τεργέστης.

Η φουνταριστή του Ολυμπιακού συμπεριλαμβάνεται στις πρώτες κλήσεις του νέου ομοσπονδιακού τεχνικού, Τεό Λοράντου, ανακαλώντας την απόφασή της να σταματήσει από το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η έμπειρη πολίστρια είχε ανακοινώσει την αποχώρηση της τον περασμένο Οκτώβριο, με «βολές» κατά της τότε τεχνικής ηγεσίας, αφήνοντας ωστόσο ανοιχτό «παράθυρο» επιστροφής με άλλον προπονητή.

Συνολικά ο Τεό Λοράντος κάλεσε 16 πολίστριες για την πρώτη γνωριμία μαζί τους, την Κυριακή (9/2) στο κολυμβητήριο της Νέας Σμύρνης. Από τη 13άδα του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος της Βουδαπέστης απουσιάζει το όνομα της ‘Αλκηστης Μπενέκου, ενώ (εκτός της Ασημάκη), κλήθηκαν επίσης οι Πρωτοπαπά, Πάτρα και Κοτσιώνη.

Αναλυτικά οι 16 «εκλεκτές»: Χριστίνα Τσουκαλά, ‘Αλκηστη Αβραμίδου, Αλεξάνδρα Ασημάκη, Χρυσή Διαμαντοπούλου, Νικόλ Ελευθεριάδου, Ελευθερία Πλευρίτου, Μαργαρίτα Πλευρίτου, Μαρία Μυριοκεφαλιτάκη, Ιωάννα Σταματοπούλου (Ολυμπιακός), Έλενα Ξενάκη, Βασιλική Διαμαντοπούλου, Χριστίνα Κότσια, Ειρήνη Νίνου, Ελισάβετ Πρωτοπαπά, Μαρία Πάτρα, Μαρίνα Κοτσιώνη (Βουλιαγμένη).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης