Έστω κι αν δυσκολεύτηκε η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατάφερε την Παρασκευή να διπλασιάσει τις νίκες της στον Α΄ όμιλο του Champions League, καθώς επιβλήθηκε με 10-8 της Σίντεζ Καζάν στο κολυμβητήριο «Πέτρος Καπαγέρωφ» του Πειραιά, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής.

Η ρωσική ομάδα αποδείχθηκε πολύ αξιόμαχη (όπως είχε δείξει και στο ματς της πρεμιέρας με την Τσόλνοκι στην Ουγγαρία), αλλά οι «ερυθρόλευκοι» εκμεταλλεύθηκαν εμπειρία και την πληθώρα εναλλακτικών λύσεων που διαθέτουν και έφτασαν στη νίκη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Επόμενη αγώνας των «ερυθρολεύκων» στο Champions League είναι αυτός απέναντι στη Γιάντραν Χέρτσεγκ Νόβι, που θα διεξαχθεί στον Πειραιά την Τρίτη 29 Οκτωβρίου.

Τα οκτάλεπτα: 5-4, 3-2, 2-1, 0-1

Διαιτητές: Μαργκέτα (Σλοβενία), Σβαρτς (Ισραήλ)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης, Γενηδουνιάς 3, Γιόκοβιτς 2, Μπουλιούμπασιτς, Δερβίσης, Κάκαρης 1, Μουρίκης 1, Γούνας, Αργυρόπουλος 2, Μίτροβιτς 1, Ζιβογίνοβιτς

ΣΙΝΤΕΖ ΚΑΖΑΝ (Αλεξάντερ Ερίσοφ): Αντόνοφ, Λαζάρεφ 2, Ζινούροφ 1, Οντίντσοφ, Μπουγκάιτσουκ, Κράσνοφ, Ντερεβιάνκιν 1, Αντριούκοφ 1, Μιρόνοφ, Ριζόφ-Αλενίτσεφ 1, Λισούνοφ, Λατίποφ 2, Μάκας

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης