Σε «θρίλερ» μετέτρεψε η εθνική ομάδα πόλο νέων ανδρών και το δεύτερο παιχνίδι της στο πολύ δυνατό διεθνές τουρνουά που διεξάγεται στο Βαράζντιν της Κροατίας.

Όπως συνέβη και με τη Σερβία (9-8 χθες) και ο αγώνας με την Ουγγαρία είχε ευτυχή καταληξη για το συγκρότημα του Τεό Λοράντου, καθώς επικράτησε της αντιπάλου του με 14-13, βάζοντας έτσι… πλώρη για την πρωτιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ματς ηταν συναρπαστικό, με την ελληνική ομάδα να μην ξεκινά καλά και να βρίσκεται πίσω στο σκορ 5-2 στα μέσα της δεύτερης περιόδου.

Eντούτοις, ένα ξέσπασμα με τρία γκολ μέσα σε λιγότερο από ένα λεπτό έφερε το παιχνίδι στα ίσια (5-5) κι από κει και πέρα οι δύο ομάδες πήγαν… χέρι-χέρι ως το τέλος.

Ο Νίκος Παπανικολάου πέτυχε το νικητήριο γκολ, 1΄19΄΄ πριν τη λήξη, και ο Νίκος Μητράκης κράτησε τους τρεις βαθμούς, αποκρούοντας στην εκπνοή σουτ των Μαγυάρων με παίκτη παραπάνω.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική): 1-2, 4-4, 6-4, 3-3

Η σύνθεση της εθνικής: Μητράκης, Καλογερόπουλος 2, Αλαφραγκής, Γκιουβέτσης 4, Νικολαΐδης 3, Παπαγεωργίου, Κάκαρης 1, Ρομπόπουλος, Γραμματικός, Παπανικολάου 3, Αγιωργούσης, Γωνιωτάκης 1, Κουτρουλάκης, Δήμου, Δαλμάρας.

Η εθνική θα παίξει εκ νέου το απόγευμα (19:00), με αντίπαλο το Μαυροβούνιο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης