Παρελθόν αποτελεί οριστικά από την ομάδα υδατοσφαίρισης του Απόλλωνα Σμύρνης ο Στέφαν Μίτροβιτς, με τον «κυανόλευκο» σύλλογο να ανακοινώνει την κοινή συναινέσει λύση της συνεργασίας των δύο πλευρών, κατόπιν επιθυμίας του Σέρβου «χρυσού» Ολυμπιονίκη.

Η παρατεταμένη διακοπή του ελληνικού πρωταθλήματος και η αβεβαιότητα σε ό,τι αφορά το μέλλον του, ώθησαν τον 32χρονο πολίστα να αναζητήσει άλλη «στέγη», προκειμένου να διατηρηθεί σε καλή αγωνιστική κατάσταση ενόψει των Ολυμπιακών Αγώνων του Τόκιο. Ο Μίτροβιτς συμφώνησε με την Παρτιζάν Βελιγραδίου και ζήτησε την αποδέσμευσή του από τον Απόλλωνα, αίτημα που έγινε δεκτό από τη διοίκηση του συλλόγου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Όταν, πάντως, ξαναρχίσει το πρωτάθλημα της Α1 (πιθανότατα προς τα τέλη Φεβρουαρίου ή αρχές Μαρτίου), η «αμφίβια ταξιαρχία» θα έχει το δίδυμο των ξένων που δικαιούται, με τους Νίκολα Μοσκόφ και Άλεξ Μπόουεν. Ο τελευταίος είχε υποστεί κάταγμα στο χέρι τον Οκτώβριο, κατά τη διάρκεια της κοινής προετοιμασίας των ΗΠΑ με την εθνική Ελλάδας, και είχε φύγει για την πατρίδα του, με συνέπεια να χάσει τους αγώνες του Απόλλωνα στα προκριματικά του Euro Cup.

Ο Αμερικανός διεθνής επιστρέφει στην Αθήνα για το τελικό στάδιο της αποθεραπείας του και αναμένεται σύντομα να μπει στις προπονήσεις, που ξαναρχίζουν από την Πρωτοχρονιά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης