Μοναδική ευκαιρία να περάσει στους «4» του Euro Cup υδατοσφαίρισης έχασε η Βουλιαγμένη, η οποία γνώρισε την ήττα με 9-6 από την Ορτίτζια στο Λαιμό, στον δεύτερο μεταξύ τους προημιτελικό, και δεν κατάφερε να υπερασπιστεί το υπέρ της 8-7 από το πρώτο ματς στην Ιταλία.

Ο ΝΟΒ «πλήρωσε» το τραγικό ποσοστό του στον παίκτη παραπάνω, καθώς με 3 γκολ σε 15 προσπάθειες δεν μπορεί κανείς να κερδίσει σημαντικό παιχνίδι. Αν και αμυντικά η ομάδα του Χρβόγε Κόλιανιν δεν ήταν κακή, οι Ιταλοί αξιοποίησαν τις αποβολές που κέρδισαν (8/12) και κατάφεραν από τη δεύτερη περίοδο και μετά να πάρουν προβάδισμα, φτάνοντας να προηγούνται 7-4 στις αρχές του τελευταίου οκταλέπτου.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δύο γκολ του Δημήτρη Τίγκα, ένα στον παραπάνω κι ένα με πέναλτι, έφεραν τη διαφορά στο γκολ (7-6), όμως ο διεθνής φουνταριστός Στέφανο Ναπολιτάνο εκμεταλλεύθηκε την αποβολή του Καπετανάκη και σκόραρε από κοντά, για να «σφραγίσει» την πρόκριση της Ορτίτζια ο Σέρβος Μπόρις Βαπένσκι με το τρίτο του προσωπικό γκολ (πάλι στον παραπάνω), 1΄10΄΄ πριν τη λήξη.

Τα οκτάλεπτα:
2-2, 1-2, 1-2, 2-3

Βουλιαγμένη (Χρβόγε Κόλιανιν):
Χρύσανθος, Μπάσιτς 1, Καλογερόπουλος, Γκιουβέτσης 2, Τσαταλιός, Γούβης, Αφρουδάκης, Μπούχα, Ποντικέας, Καπετανάκης, Τίγκας 3, Σολανάκης, Δ. Κουρούβανης.

Ορτίτζια (Στέφανο Πικάρντο):
Καρούζο, Κάσια, Αμπέλα, Γέλατσα 1, Ντι Λουτσιάνο, Φάρμερ 2, Τζιάκοπο, Εσπανιόλ 1, Ροτόντο 1, Βαπένσκι 3, Σούσακ, Ναπολιτάνο 1, Πελεγκρίνο.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης