Εκτός από τη συνέχεια του Τσάμπιονς Λιγκ έμεινε ο ΝΟ Βουλιαγμένης, καθώς ηττήθηκε στον τελευταίο αγώνα του στον Γ’ όμιλο με 13-12 από την ουγγρική Σόλνοκ και κατέλαβε την τρίτη θέση του ομίλου, έχοντας συγκεντρώσει δύο βαθμούς (μία ήττα και δύο ισοπαλίες).

Τα οκτάλεπτα: 6-4, 2-2, 3-3, 2-3.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΣΟΛΝΟΚ (Ζίβκο Ντόσιτς): Γκάρντονι, Άνγκιαλ 3, Σιέγκαλμι 2, Σμόλτζ, Νάγκι, Γκμπανταμάσι, Γιάνσικ 2, Κόβακς, Κόναρικ 3, Μιλάτοβιτς 2, Ζόβιτς 1, Πέτο, Μπανιάι.

ΝΟ ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ (Χρβόγε Κόλιανιν): Τζωρτζάτος, Μυλωνάκης 2, Αλαφραγκής 2, Γκιουβέτσης 2, Τρούλος 2, Πάπαριτς 1, Λόζινα, Καλογερόπουλος 1, Καστρινάκης, Καπότσης 2, Κουρουβάνης, Σκουμπάκης, Ανδρεάδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Τελική Βαθμολογία:

1. Σόλνοκ 7

2, Σαβόνα 3

3. ΝΟ Βουλιαγμένης 2

4. Γιαντράν Χέρτζεκ Νόβι 2

Νίκησε και προκρίθηκε η Μλάντοστ, στο Eurocup ο Απόλλων Σμύρνης

Η Μλάντοστ επικράτησε του Ερυθρού Αστέρα με 9-8, για την 3η αγωνιστική, στον Β` όμιλος της Β` προκριματικής φάσης του Champions League και συνεχίζει στην κορυφαία διοργάνωση της υδατοσφαίρισης, στερώντας από τον Απόλλωνα Σμύρνης, μία ιστορική πρόκριση.

Η «αμφίβια ταξιαρχία», επικράτησε νωρίτερα της γαλλικής Μονπελιέ με 15-14 και ήθελε ήττα της κροατικής ομάδας από τους Σέρβους ή καλύτερη διαφορά τερμάτων.

Όμως η νίκη της Μλάντοστ, έφερε την ελληνική ομάδα στην 3η θέση του ομίλου, λόγω χειρότερης διαφοράς τερμάτων, γεγονός που σημαίνει ότι ο Απόλλωνας θα συνεχίσει την ευρωπαϊκή του «περιπέτεια», στο Eurocup.

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την γαλλική ομάδα): 3-4, 2-4, 5-5, 4-2

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης