Την πώληση του Νίκολα Ράτζεν στον Ερυθρό Αστέρα ανακοίνωσε το τμήμα πόλο της ΑΕΚ.

Ο πολύπειρος Σέρβος αμυντικός έγινε το περασμένο καλοκαίρι ο πρώτος ξένος πολίστας στην ιστορία της Ένωσης, υπογράφοντας μάλιστα διετές συμβόλαιο συνεργασίας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αγωνίστηκε με τον «δικέφαλο» στα πρώτα πέντε ματς της Α1, σημειώνοντας οκτώ τέρματα, αλλά λόγω της αβεβαιότητας σχετικά με τη συνέχιση του ελληνικού πρωταθλήματος (το οποίο έχει διακοπεί από τα τέλη Οκτωβρίου και δεν πρόκειται να επανεκκινήσει, τουλάχιστον ως τις αρχές Μαρτίου), ο ίδιος προτίμησε να επιστρέψει στην πατρίδα του, επιθυμία που σεβάστηκαν οι άνθρωποι του «Δικεφάλου».

Αξίζει να επισημανθεί ότι ο Ερυθρος Αστέρας κατέβαλε ένα χρηματικό ποσό στην ΑΕΚ, ενώ υπήρξε και συζήτηση για ευρύτερη συνεργασία των δύο συλλόγων στο μέλλον.

Ήταν «μεγάλη μου τιμή να αγωνιστώ σε μία τόσο μεγάλη ομάδα και έναν τόσο μεγάλο Σύλλογο, όπως η ΑΕΚ. Νιώθω ότι αποτελώ μέρος της Ιστορίας ενός τεράστιου Συλλόγου. Παίξαμε για πρώτη φορά στη μεγάλη κατηγορία και τιμήσαμε τα χρώματα της ΑΕΚ έστω και για λίγο καιρό, πριν μας σταματήσει η πανδημία. Ξέρω τι σημαίνει η ΑΕΚ, και ειδικά για το φίλαθλο κοινό.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Δεν θα ξεχάσω ποτέ την ΑΕΚ και ελπίζω να συνεχιστεί η προσπάθεια της διοίκησης και του προπονητή, του κ. Δάνδολου, τον οποίο ευχαριστώ μαζί με τη διοίκηση για όλα όσα έκαναν για μένα. Κάνουν μεγάλη προσπάθεια και εύχομαι να πετύχουν τους στόχους τους. Τους ευχαριστώ για την κατανόηση που δείξανε στο ότι ήθελα να συνεχίσω να αγωνίζομαι. Ευχαριστώ όλη την ΑΕΚ και αλήθεια το λέω με χαρά, εύχομαι να τα σας ξαναδώ σύντομα» δήλωσε ο Ράτζεν, αποχαιρετώντας την Ένωση.

Από την πλευρά του, ο διοικητικός υπεύθυνος του τμήματος, Πάνος Μιχαλόπουλος, δήλωσε: «Ο Νίκολα ήταν η πρώτη μας μεταγραφή, μια σημαντικότατη μονάδα για την ομάδα και ένα από τα πιο ακριβά περιουσιακά μας στοιχεία. Δεχθήκαμε μια πολύ τιμητική πρόταση από μια παραδοσιακή δύναμη στο πόλο, τον Ερυθρό Αστέρα Βελιγραδίου, και συνυπολογίζοντας τις προκλήσεις σε όλα τα επίπεδα λόγω της πανδημίας, αποφασίσαμε να απαντήσουμε θετικά.

Σκεφτόμαστε πρώτα από όλα το καλό της ομάδας και του συνόλου των παικτών. Αυτή μας η απόφαση συμβάλλει προς αυτή την κατεύθυνση. Δευτερευόντως, στο πλαίσιο της μεταγραφής Ράτζεν, κτίσαμε τα θεμέλια για μια ευρύτερη συνεργασία με τον Ερυθρό Αστέρα, η οποία θα αποδειχθεί υπερπολύτιμη για το μέλλον της ΑΕΚ στο πόλο.

Η ομάδα, όταν κι εφόσον ξεκινήσει το πρωτάθλημα, θα είναι ανταγωνιστική και θα υλοποιήσει τους φετινούς της στόχους. Ευχαριστούμε πολύ τον Νίκολα Ράτζεν και του ευχόμαστε καλή συνέχεια στη σταδιοδρομία του».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης