Τρεις ήττες σε ισάριθμους αγώνες ήταν ο απολογισμός της εθνικής ομάδας υδατοσφαίρισης των ανδρών στο διεθνές τουρνουά που πραγματοποιήθηκε στο Κούνεο της Ιταλίας. Το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα ηττήθηκε 14-13 από τις Ηνωμένες Πολιτείες στο τελευταίο παιχνίδι του στη διοργάνωση, η οποία αποτέλεσε την «πρόβα τζενεράλε» για την ελληνική ομάδα ενόψει του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος που θα διεξαχθεί στη Βουδαπέστη το διάστημα 12-26 Ιανουαρίου.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου δεν παρουσίασαν καθόλου καλό αμυντικό πρόσωπο και βρέθηκαν να χάνουν 10-4 στη διάρκεια του τρίτου οκταλέπτου. Στη συνέχεια η «γαλανόλευκη» προσπάθησε να αντιδράσει και πλησίασε δύο φορές στο γκολ (12-11, 3.37΄΄ πριν από το τέλος και 14-13, 42 δευτερόλεπτα πριν τη λήξη), αλλά δεν κατάφερε να αποφύγει την τρίτη ήττα της στο τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα (με πρώτη την εθνική Ελλάδας): 2-4, 2-3, 4-5, 5-2.

Ελλάδα (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Γενηδουνιάς, Κάκαρης 1, Καπότσης 1, Φουντούλης 1, Παπαναστασίου 2, Καλογερόπουλος, Αργυρόπουλος-Κανακάκης 2, Μουρίκης 1, Κολόμβος, Γούνας 2, Βλαχόπουλος 3, Γαλανίδης.

ΗΠΑ: Τέρνερ, Γούχερτ, Βάβιτς, Όμπερτ, Χάλοκ 2, Κούπιντο 3, Νταούμπε 2, Στέβενσον 1, Μπόουεν 1, Άβραμσον 2, Γουίλιαμς 1, Ίρβινγκ 2, Χόλαντ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης