Με νίκη 11-5 επί της Βερόνα στον Πειραιά, που του χάρισε τη δεύτερη θέση του Β΄ ομίλου (εκτός αν γίνει κάποια τεράστια έκπληξη σε λίγη ώρα στο Ντουμπρόβνικ, καθώς αν η πρωτοπόρος Γιουγκ ηττηθεί από την ουραγό Σπαντάου, ο Ολυμπιακός τερματίζει πρώτος), ολοκλήρωσε ο Ολυμπιακός τις υποχρεώσεις του στη φάση των ομίλων του Champions League πόλο ανδρών.

Οι πρωταθλητές Ευρώπης θα προσπαθήσουν πλέον να υπεραπιστούν τον τίτλο τους στο final-8 του Ανόβερου (6-8 Ιουνίου) και εκεί πρώτος τους αντίπαλος θα είναι η Μπρέσια.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η ιταλική ομάδα, μετά τη νίκη της Μπαρτσελονέτα με 16-10 επί της Έγκερ στην Ουγγαρία, είναι οριστικά τρίτη στον Α΄ όμιλο και θα βρεθεί στο δρομο των «ερυθρολεύκων» στον προημιτελικό, με τον νικητή να αντιμετωπίζει στη συνέχεια -εκτός συγκλονιστικού απροόπτου- την πανίσχυρη Προ Ρέκο.

Τα οκτάλεπτα: 2-1, 2-3, 2-0, 5-1

Διαιτητές: Μπουτς (Ισπανία), Μουστάτα (Ρουμανία)

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι συνθέσεις:

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Πάβιτς, Μυλωνάκης, Σκουμπάκης 1, Γενηδουνιάς 1, Φουντούλης 4, Κάκαρης 1, Δερβίσης, Μπούσλιε, Μουρίκης 1, Γούνας 2, Αργυρόπουλος 1, Ομπράντοβιτς, Ζερδεβάς

ΒΕΡΟΝΑ (Μάρκο Μπαλντινέτι): Λάζοβιτς, Ντόλτσε, Αλεζιάνι, Φοντέλι 1, Ντι Σόμα, Ντράσοβιτς 1, Μπρούνι, Μιράρκι 2, Λουόνγκο 1, Καζαζόλα, Βαλεντίνο, Νικόζια

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης