Ο Ολυμπιακός άφησε πίσω την ήττα στην πρεμιέρα της Α1 πόλο των ανδρών από την Βουλιαγμένη και μετά την ΑΕΚ επικράτησε άνετα και φιλόδοξου εφέτος Απόλλωνα Σμύρνης με 14-8 στον Πειραιά, στο ντέρμπι της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Οι παίκτες του Θοδωρή Βλάχου ήταν οι απόλυτοι κυρίαρχοι της αναμέτρησης, ιδιαίτερα στο πρώτο ημίχρονο, όταν και προηγήθηκαν με 10-2. Από κει και πέρα οι «ερυθρόλευκοι» διαχειρίστηκαν όπως έπρεπε το ματς και παρά την προσπάθεια αντίδρασης του Απόλλωνα δεν απειλήθηκαν μέχρι το φινάλε κι απέδειξαν ότι παραμένουν κι εφέτος το πρώτο φαβορί για τον τίτλο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τα οκτάλεπτα: 3-1, 7-1, 1-4, 3-2.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Θοδωρής Βλάχος): Ζερδεβάς, Ντάουμπε 1, Σκουμπάκης 2, Γενηδουνιάς 4, Αργυρόπουλος – Κανακάκης 1, Πρέκκας, Δερβίσης, Κάκαρης 2, Μουρίκης, Καπότσης 2, Χρυσοσπάθης 1, Ιρβινγκ 1, Σύρμας, Γραμματικός, Μαθιόπουλος.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΣΜΥΡΝΗΣ (Γιάννης Κατρουζανάκης): Γαλανίδης, Αλαμάνος, Παπαγεωργίου, Δερμιτζάκης, Χατζηκυριακάκης, Τοράκης 2, Μίτροβιτς 1, Βιτέλλας, Μπόουεν 2, Γούνας 2, Γωνιωτάκης, Σολανάκης 1, Καβουσανός, Φέγγος, Κίτσος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης