Στο Linz της Αυστρίας αρχίζει αύριο (12/11) το τελευταίο World Tour από αυτά της κορυφαίας κατηγορίας της παγκόσμιας ομοσπονδίας επιτραπέζιας αντισφαίρισης, των λεγόμενων Platinum, για το 2019.

Θα διαρκέσει έως την Κυριακή, θα συγκεντρώσει την «αφρόκρεμα» του αθλήματος και θα έχει και ελληνική παρουσία. Στην αυστριακή πόλη βρίσκονται ο Παναγιώτης Γκιώνης, ο Γιάννης Σγουρόπουλος, η Ελισάβετ Τέρπου και μαζί τους ο ομοσπονδιακός προπονητής Κώστας Βατσακλής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το 6ο και τελευταίο Platinum είναι τόσο ισχυρό, που χαρακτηριστικά σημειώνεται ότι θα λείψουν ελάχιστοι αθλητές από τους πρώτους 60 της παγκόσμιας κατάταξης.

Επιπλέον περιλαμβάνει όλα τα ατομικά αγωνίσματα, ακόμη και το διπλό μικτό, που ως γνωστόν θα υπάρχει στο Ολυμπιακό πρόγραμμα του Τόκιο. Και οι τρεις Έλληνες διεθνείς θα «τεστάρουν» την αγωνιστική τους κατάσταση σε πολύ δύσκολα ματς και θα κυνηγήσουν και τα θετικά αποτελέσματα. Ο Σγουρόπουλος και η Τέρπου θα παίξουν και στο μικτό για πρώτη φορά σε τέτοιο όπεν.

Όπως έγινε τον περασμένο μήνα στο εξίσου ισχυρό World Tour της Γερμανίας, έτσι και τώρα οι Έλληνες αθλητές θα περάσουν από τη διαδικασία των νοκ άουτ προκριματικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης