Επτά αθλητές και αθλήτριες θα εκπροσωπήσουν την ελληνική επιτραπέζια αντισφαίριση στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ατομικών αγωνισμάτων, που θα πραγματοποιηθεί τη Μεγάλη εβδομάδα στη Βουδαπέστη.

Ο εθνικός προπονητής, Κώστας Βατσακλής ανακοίνωσε την αποστολή στο προπονητήριο του Σταδίου Ειρήνης και Φιλίας και σε αυτή συμπεριλαμβάνονται οι αθλητές Παναγιώτης Γκιώνης, Γιάννης Σγουρόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντινόπουλος, Γιώργος Κωνσταντινόπουλος και οι αθλήτριες Κατερίνα Τόλιου, Μαρία Χριστοφοράκη και Κωνσταντίνα Παρίδη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το Παγκόσμιο πρωτάθλημα 2019 θα διεξαχθεί στην πανέμορφη ουγγρική πρωτεύουσα από τις 21 έως τις 28 Απριλίου και περιλαμβάνει και τα πέντε ατομικά αγωνίσματα, δηλαδή το απλό και το διπλό σε άνδρες και γυναίκες, καθώς και το διπλό μικτό.

Να προστεθεί ότι με την παρουσία τους στη Βουδαπέστη οι αδερφοί Κωνσταντινόπουλοι θα κάνουν το ντεμπούτο τους στον θεσμό, ενώ η Παρίδη μετά τη συμμετοχή της πέρσι στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα ομαδικού θ’ αγωνιστεί πρώτη φορά και στην αντίστοιχη διοργάνωση των ατομικών.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης