Η ένωση ιατρών πυγμαχίας (ARP), που είναι υπεύθυνη για την εκπαίδευση και την υγειονομική εποπτεία των αθλητών παγκοσμίως, «άναψε το πράσινο φως» για την επιστροφή στα ρινγκ, με ειδικές προφυλάξεις για τον κορωνοϊό.

«Αν και είναι αδύνατο να εξαλειφθούν όλοι οι κίνδυνοι που σχετίζονται με τον Covid-19, μπορούν να ληφθούν προφυλάξεις για τη μείωση των κινδύνων μετάδοσης του ιού. Αυτές οι προφυλάξεις για την διεξαγωγή συναντήσεων και εκδηλώσεων πρέπει να εφαρμόζονται ενεργά, να αναθεωρούνται τακτικά και να τροποποιούνται βάσει νέων επιστημονικών πληροφοριών που διατίθενται στις αρχές δημόσιας υγείας» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Τον Απρίλιο, η ARP ανακοίνωσε ότι υποστήριξε την αναστολή όλων των εκδηλώσεων πυγμαχίας ή μεικτών πολεμικών τεχνών (MMA) για να αποφευχθεί η διάδοση της πανδημίας.

Στις Ηνωμένες Πολιτείες, ο κύριος διοργανωτής των αγώνων MMA, το UFC, έχει προγραμματίσει να οργανώσει μια πρώτη συνάντηση, με δώδεκα αγώνες, συμπεριλαμβανομένου αυτού για τον τίτλο ελαφρών βαρών, μεταξύ του Τόνι Φέργκιουσον και του Τζάστιν Γκέτιε, το επόμενο Σάββατο στην Τζάκσονβιλ της Φλόριντα. Ο αγώνας θα γίνει κεκλεισμένων των θυρών και με τηλεοπτική κάλυψη.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης