Με απόλυτη επιτυχία διεξήχθη το Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων την Τετάρτη 22/7 στο Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και το οποίο διοργάνωσε ο Φιλαθλητικός Σύλλογος Καλλιθέας σε συνεργασία με τον Δήμο Καλλιθέας και υπό την αιγίδα του ΣΕΓΑΣ, τηρώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα.

Το πανελλήνιο ρεκόρ Κ20 στο τριπλούν από την Σπυριδούλα Καρύδη, στο πρώτο της μάλιστα άλμα ήταν αυτό που έκλεψε τις εντυπώσεις στο Μίτινγκ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αθλήτρια του Κερκυραϊκού Συλλόγου πέτυχε 14,12 μ. βελτιώνοντας το δικό της 14,00 μ., που είχε πετύχει πέρσι στο Ευρωπαϊκό Κ20 και της είχε χαρίσει το χρυσό μετάλλιο. Τη δεύτερη θέση με άλμα στα 13,01 μ. πήρε η Καβαλιέρου Ειρήνη ενώ τρίτη ήταν η Παναγιωτοπούλου Νεφέλη με άλμα στα 12,81 μ.

Στο άλμα επί κοντώ, αν και ο αέρας επηρέασε πολύ τις προσπάθειες των αθλητριών, η Ελένη Πόλακ ήταν η νικήτρια με 4,55 μ., με δεύτερη την Αριάδνη Αδαμοπούλου με άλμα στα 4,15 μ. ενώ τρίτη ήταν η Κατερίνα Βαγενά με 4,00 μ.

Στο ύψος των γυναικών, η Άλκηστις Βαγγέλη ξεπέρασε το 1,83 μ. βελτιώνοντας το φετινό και ατομικό της ρεκόρ και πήρε την πρώτη θέση. Η Τατιάνα Γκουσιν ήταν δεύτερη με 1,80 μ., όσο πέρασε και η Μαρίγια Βούκοβιτς από το Μαυροβούνιο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήκος των γυναικών, η Έφη Κολοκυθά πήρε τη νίκη με άλμα στα 6,20μ. ενώ στα 6,17 μ. «προσγειώθηκε» η Βασιλική Χαϊτίδου. Την τριάδα συμπλήρωσε η Ιωάννα Ιωάννου με άλμα στα 6,03 μ.

Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο τριπλούν. Ο νεαρός άλτης ήταν πρώτος στο αγώνισμα με άλμα στα 16,41 μ. Στη δεύτερη θέση του αγώνα ήταν ο έμπειρος, Δημήτρης Τσιάμης με 16,01 μ. ενώ την τριάδα έκλεισε ο Δημήτρης Μονόπωλης με 15,47 μ.

Ο Αντώνης Μέρλος ήταν ο νικητής στο ύψος με 2,20 μ., ενώ δοκίμασε και στα 2,24 μ., στην προσπάθεια του να βελτιώσει το 2,23 μ., που είναι και το ρεκόρ του. Δεύτερος ήρθε ο Δογάνης Αλέξιος με 2,00 μ. ενώ την τρίτη θέση πήρε ο Κουτσικας Δημήτρης, που πέρασε το 1,90 μ.

Ο Αλέξανδρος Περιστέρης ήρθε πρώτος στο μήκος με άλμα στα 7,84 μ., με ευνοϊκό άνεμο πάνω από το όριο των 2,00 μ./δ., ωστόσο είχε προσπάθεια και στα 7,81 μ. επίδοση, που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ. Τη δεύτερη θέση κατέλαβε ο Παναγιώτης Μαντζουρογιάννης με άλμα στα 7,72 μ. και τρίτος ο Νίκος Καψής με 7,64 μ.

Ο επίτιμος καλεσμένος της διοργάνωσης και κάτοχος του Πανευρωπαϊκού ρεκόρ στο άλμα εις μήκος, Ρόμπερτ Εμιγιάν έκανε την απονομή στους νικητές στο μήκος ανδρών μαζί με τον πρωταθλητή Ευρώπης, Μίλτο Τεντόγλου ενώ η Παγκόσμια πρωταθλήτρια και πρέσβειρα του Αγώνα, Νικόλ Κυριακοπούλου έκανε την απονομή στις νικήτριες στο άλμα επί κοντώ.

Η Οργανωτική Επιτροπή του Αγώνα ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συμμετείχαν στη διοργάνωση και συνέβαλαν τα μέγιστα για την άρτια διεξαγωγή της και ανανεώνει το ραντεβού για το 11ο Διεθνές Μίτινγκ Αλμάτων με την ευχή όλων να γεμίσει το Δημοτικό Στάδιο Καλλιθέας και πάλι με κόσμο!

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης