Αρκετά σύντομη αποδείχθηκε η παρουσία της Μαρίας Σάκκαρη στο τουρνουά της κατηγορίας WTA 500 που διεξάγεται στην Οστράβα.

Στο πρώτο παιχνίδι της στη διοργάνωση (σ.σ. καθώς πέρασε χωρίς αγώνα τη φάση των «32»), η 27χρονη Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία είναι Νο 7 στην παγκόσμια κατάταξη, ηττήθηκε με… ανατροπή 2-1 σετ (7-5, 5-7, 5-7) από την Αμερικανίδα Αλίσια Παρκς (Νο 144 στον κόσμο) στο πλαίσιο των «16» και αποχαιρέτησε το τουρνουά.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Σάκκαρη έκανε «break» με το… καλημέρα, αλλά η Παρκς ισοφάρισε με τον ίδιο τρόπο και στη συνέχεια προηγήθηκε 2-1, με την Ελληνίδα πρωταθλήτρια να «απαντά» στο επόμενο γκέιμ.

Οι δύο τενίστριες συνέχισαν… έτσι έως το 5-5, ωστόσο η Σάκκαρη ήταν πιο αποτελεσματική και πήρε τα επόμενα δύο γκέιμ και κατ’ επέκταση το πρώτο σετ με 7-5.

Στο δεύτερο σετ οι δύο τενίστριες κράτησαν το σερβίς τους μέχρι και το 11ο γκέιμ. Στο 12ο και καθοριστικό, ωστόσο, και με το σκορ στο 6-5 υπέρ της, η Παρκς έκανε «break» στη Σάκκαρη και πήρε το δεύτερο σετ με 7-5, ισοφαρίζοντας το ματς.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το τρίτο σετ εξελίχθηκε όπως και το δεύτερο, με τις δύο αντιπάλους να κρατούν το σερβίς τους μέχρι και το 11ο γκέιμ, η λήξη του οποίου βρήκε την Παρκς να προηγείται 6-5.

Στη συνέχεια η 21χρονη Αμερικανίδα «έσπασε» το σερβίς της Σάκκαρη, η οποία ήθελε να πάρει το γκέιμ για να μείνει «ζωντανή» στο ματς, και πανηγύρισε το σετ με 7-5 και τη νίκη-πρόκριση στους «16».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης