Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών εξέδωσε ανακοίνωση απαντώντας στις κατηγορίες περί αλόγιστων εξόδων. Η ανακοίνωση:

“Η Ελληνική Ομοσπονδία Άρσης Βαρών για μία ακόμη φορά βρίσκεται στο επίκεντρο της λασπολογίας από την ομάδα συκοφάντησης του αθλήματος. Οι ανυπόστατες κατηγορίες και κυρίως τα ψεύδη, αποτελούν την «αντιπαράθεση», προς το ΔΣ της Ομοσπονδίας, αφού είναι πιο εύκολο από την αντιπαράθεση θέσεων.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αίθουσα – γυμναστήριο άρσης βαρών στο ΟΑΚΑ είναι μισθωμένη από  την Ομοσπονδία, παραχωρείται σε συλλόγους της άρσης βαρών και προπονείται και η εθνική ομάδα Νέων.  Πραγματικά η αίθουσα ανακαινίστηκε ούτως ώστε να είναι ένα σύγχρονο γυμναστήριο, ασφαλές για τους αθλητές και με όλα τα μέτρα που απαιτούν τα πρωτόκολλα της ΓΓΑ. Στόχος μας είναι  σε σύντομο χρονικό διάστημα να μεταφερθούν στο ΟΑΚΑ οι Εθνικές ομάδες της Άρσης Βαρών. Δεν ανήκει λοιπόν σε κανέναν το γυμναστήριο, παρά μόνο στην Ομοσπονδία.

Η ΕΟΑΒ έχει κατηγορηθεί και συνεχίζει να κατηγορείται για αλόγιστα έξοδα. Για την ενημέρωση λοιπόν, του κόσμου της άρσης βαρών, θα αναφέρουμε κάποιες δαπάνες του  πρώην προέδρου της Ομοσπονδίας και μέλους της  ηγετικής ομάδας κ. Κορλού  Κων/νου και δύο εκ των ιδρυτικών μελών της ομάδας συκοφάντησης της Άρσης Βαρών οι κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης!

Ο κ. Κορλός λοιπόν, στο διάστημα του 1,5 χρόνου ενασχόλησης με την ΕΟΑΒ, δαπάνησε για  προσωπικά έξοδα 6.850€! Μέσα σ’ αυτά τα έξοδα, υπάρχουν πολλές αποδείξεις, για δαπάνες που έγιναν σε μέρη που δεν έχει σωματεία η ΕΟΑΒ και δεν υπήρχε στον στρατηγικό σχεδιασμό της ομοσπονδίας κάποια διοργάνωση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε αντιπαραβολή ο  Πύρρος Δήμας, ο οποίος  έφερε προσωπικές χορηγίες, συμφωνίες με Δήμους, Περιφέρειες και την Παγκόσμια Ομοσπονδία «δαπάνησε» σε 3,5 χρόνια 5.663€,

Και συνεχίζοντας οι  κ.κ. Βαλέριος Λεωνίδης και Λεωνίδας Σαμπάνης χρέωσαν την ομοσπονδία συνολικά με 9.000€ για λογαριασμούς κινητών τηλεφώνου! Παρά το γεγονός ότι αμφότεροι είχαν δωρεάν χρόνο ομιλίας από την ομοσπονδία, ξεπερνούσαν κατά πολύ και χρέωναν την ομοσπονδία (και φυσικά ελάμβαναν και τα οδοιπορικά τους). Παρά τις εκκλήσεις μας ουδέποτε ήρθαν να αποπληρώσουν το χρέος τους, το οποίο φυσικά κατέβαλε η Ομοσπονδία στερώντας αυτά τα χρήματα από άλλους σκοπούς.

Θα πρέπει λοιπόν πριν από οποιαδήποτε κριτική, αντιπαράθεση κ.λ.π. να ενημερωνόμαστε για τα του οίκου μας. Γιατί η γυναίκα του Καίσαρα δεν αρκεί να είναι τίμια, αλλά και να φαίνεται…”

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης