Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής υπευθυνότητας που πραγματοποιεί, με ευθύνη για τη ζωή, προάγει και στηρίζει έμπρακτα τις αρχές και τις αξίες του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, ως επίσημος υποστηρικτής της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο το 2020.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στην εορταστική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε την Τρίτη 11 Ιουνίου 2019 στο Συνεδριακό Κέντρο «Ν. Λούρος» του ΜΗΤΕΡΑ,  παρουσιάστηκε η συνολική υποστήριξη που παρέχει ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ στους αθλητές από το 2018, με τη δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών των Αθλητών του Προγράμματος «Υιοθετήστε έναν Αθλητή στο Δρόμο για το ΤΟΚΥΟ 2020». Συγκεκριμένα, η υποστήριξη των αθλητών περιλαμβάνει δωρεάν διαγνωστικές εξετάσεις, νοσηλεία και χειρουργικές επεμβάσεις, έχοντας ως στόχο να ενισχύσει την προετοιμασία τους για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σχολιάζοντας την πρωτοβουλία αυτή ο Διευθύνων Σύμβουλος του Ομίλου ΥΓΕΙΑ κ. Ανδρέας Καρταπάνης αναφέρει: «Είναι μεγάλη τιμή για εμάς να είμαστε συνοδοιπόροι και υποστηρικτές των αθλητών της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομάδας. Ο Όμιλος ΥΓΕΙΑ, με γνώμονα την ενίσχυση των αρχών και των αξιών του Ολυμπισμού και του αθλητισμού, θα συνεχίσει να στέκεται αρωγός, στις προσπάθειες των αθλητών, να αναδείξουν τη χώρα μας, τον αθλητισμό και τα ολυμπιακά ιδεώδη».

Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής κ. Σπύρος Καπράλος δήλωσε «Είμαστε ιδιαίτερα χαρούμενοι που στη μεγάλη οικογένεια της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής έχει ενταχθεί και ο Όμιλος YΓΕΙΑ ως Υποστηρικτής της Ολυμπιακής ομάδας προσφέροντας δωρεάν κάλυψη των υγειονομικών αναγκών σε όλα τα μέλη της. Η βοήθεια αυτή είναι ιδιαίτερα σημαντική για όλες τις αθλήτριες και τους αθλητές μας που προπονούνται εντατικά και σε ιδιαίτερα έντονους ρυθμούς ώστε να εξασφαλίσουν την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκυο. Πλέον, με τον Όμιλο ΥΓΕΙΑ στο πλευρό τους γνωρίζουν ότι μπορούν να υποβληθούν χωρίς καμία επιβάρυνση σε όλες τις απαραίτητες, για έναν αθλητή υψηλού επιπέδου, εξετάσεις και να λάβουν την καλύτερη δυνατή φροντίδα, από ένα άρτια εκπαιδευμένο και ικανότατο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης