Σε… ευρωπαϊκό επίπεδο μεταφέρεται η διαμάχη των γυναικείων ομάδων πόλο του Ολυμπιακού και της Βουλιαγμένης, σχετικά με τη μετακίνηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη στις «ερυθρόλευκες».

Όπως ενημέρωσε το βράδυ της Τετάρτης ο ΝΟΒ, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία άναψε «κόκκινο φως» για τη συμμετοχή της διεθνούς φουνταριστής στα παιχνίδια του 4ου προκριματικού ομίλου της Ευρωλίγκας, που αρχίζουν αύριο στον Πειραιά, λόγω της δικαστικής εκκρεμότητας που υπάρχει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η Βουλιαγμένη έχει προσφύγει στο ΑΣΕΑΔ, ζητώντας να ακυρωθεί η απόφαση της επιτροπής μεταγραφών της ΚΟΕ που επικύρωσε την ελεύθερη μεταγραφή της Ασημάκη στον Ολυμπιακό, καθώς ο σύλλογος των νοτίων προαστίων υποστηρίζει ότι η διεθνής πολίστρια δεν είχε δικαίωμα να μετακινηθεί ως ελεύθερη. Η υπόθεση έχει εκδικαστεί και αναμένεται τις προσεχείς ημέρες η ετυμηγορία του ΑΣΕΑΔ.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η ανακοίνωση της Βουλιαγμένης, «με απόφαση της LEN η αθλήτριά μας Αλεξάνδρα Ασημάκη δεν θα συμμετέχει στους αγώνες της Euroleague που θα πραγματοποιηθούν από αύριο Πέμπτη μέχρι και την Κυριακή 18 Ιανουαρίου, στο Παπαστράτειο κολυμβητήριο στον Πειραιά, μέχρι να βγει η τελική απόφαση από τα Ελληνικά Δικαστήρια για την τυχόν μετακίνησή της στην ομάδα του Ολυμπιακού».

Αξίζει να σημειωθεί ότι η Ασημάκη αγωνίζεται κανονικά στο ελληνικό πρωτάθλημα με το σκουφάκι του Ολυμπιακού, αφού ισχύει η απόφασης της επιτροπής μεταγραφών της ΚΟΕ, μέχρι να αποφανθεί τελεσίδικα το ΑΣΕΑΔ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η απώλεια της Ασημάκη είναι ο δεύτερος «πονοκέφαλος» για τον Χάρη Παυλίδη ενόψει των προκριματικών της Ευρωλίγκας, καθώς ο προπονητής του Ολυμπιακού δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε στη βασική τερματοφύλακα της ομάδας, Χρυσή Διαμαντοπούλου, που έχει υποστεί κάταγμα στο μικρό δάχτυλο του δεξιού χεριού.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης