Με τον Ιβάν Μπουλιούμπασιτς ολοκληρώθηκε η τριάδα των «ηχηρών» μεταγραφών της ομάδας υδατοσφαίρισης του Ολυμπιακού.

Λίγο μετά την επισημοποίηση της συνεργασίας με τους Στέφαν Μίτροβιτς και Μάρο Γιόκοβιτς, οι «ερυθρόλευκοι» ανακοίνωσαν και την απόκτηση του 32χρονου Κροάτη αμυντικού, ο οποίος αντικαθιστά τον συμπατριώτη του Άντρο Μπούσλιε, που έχει συμφωνήσει με την Προ Ρέκο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο νέος άσος των Πειραιωτών αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Μλάντοστ Ζάγκρεμπ, ενώ στο παρελθόν έχει παίξει επίσης στις Γιάντραν Σπλιτ, Πριμόριε Ριέκα και Στεάουα Βουκουρεστίου, έχοντας κατακτήσει τρία πρωταθλήματα και τέσσερα κύπελλα Κροατίας (από ένα με τη Μλάντοστ, δύο πρωταθλήματα και τρία κύπελλα με τη Ριέκα), ένα νταμπλ στη Ρουμανία με τη Στεάουα και τέσσερις φορές την Αδριατική Λίγκα (τρεις με τη Ριέκα και την περασμένη σεζόν με τη Μλάντοστ).

Σημαντικό στέλεχος της εθνικής Κροατίας, ο ύψους 1,98μ. αμυντικός ήταν μέλος της ομάδας που κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Λονδίνου, το 2012, ενώ στη συλλογή του έχει επίσης, ένα χρυσό (2017) και δύο χάλκινα (2009, 2011) μετάλλια σε Παγκόσμια Πρωταθλήματα, ένα χρυσό (2010) και ένα χάλκινο (2018) σε Ευρωπαϊκά, ένα World League και ένα Europa Cup.

Στις πρώτες του δηλώσεις ως αθλητής του Ολυμπιακού, ο Μπουλιούμπασιτς ανέφερε: «Ο Ολυμπιακός είναι ένα εξαιρετικό κλαμπ και τον υποστήριζα τις τελευταίες σεζόν ειδικά, εξαιτίας των φίλων μου, Πάβιτς, Μπούσλιε, Ομπράντοβιτς που έπαιζαν εδώ. Έχω ακούσει πολλά καλά πράγματα για το σύλλογο, την πόλη και τους ανθρώπους στην Αθήνα, γι΄ αυτό είμαι κάτι παραπάνω από ενθουσιασμένος που θα είμαι μέλος της ομάδας την επόμενη σεζόν. Είμαι χαρούμενος που έρχονται επίσης ο Γιόκοβιτς και ο Μίτροβιτς, γιατί είναι σπουδαίοι άνθρωποι και εξαιρετικοί παίκτες. Το κλαμπ πέτυχε αξέχαστες στιγμές τις τελευταίες σεζόν και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό για να τις επαναλάβουμε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης