Η διοίκηση της ομάδας πόλο του Εθνικού ξεκαθάρισε ότι δεν είχε ενημερωθεί για την παρουσία οπαδών του Παναθηναϊκού στο σαββατιάτικο ντέρμπι της Α1 πόλο. Η επιστολή του προέδρου του Εθνικού, Αντώνη Πρίντεζη, αναφέρει:

«Προς αποκατάσταση της αλήθειας και για να σταματήσουν να γράφονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης διάφορες αναλήθειες και κατηγορίες προς το σωματείο μας, σχετικά με την είσοδο των οπαδών του ΠΑΟ στον Σαββατιάτικο αγώνα υδατοσφαίρισης της αντρικής ομάδας του συλλόγου μας με τον ΠΑΟ, η διοίκηση του Εθνικού ΟΦΠΦ δηλώνει υπεύθυνα και κατηγορηματικά ότι δεν είχε καμιά απολύτως επίσημη ή ανεπίσημη ενημέρωση ότι οπαδοί του φιλοξενούμενου θα παρακολουθούσαν τον αγώνα της ομάδας τους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η μοναδική ενημέρωση ήταν η προσωπική τηλεφωνική επικοινωνία ανθρώπου του ΠΑΟ με άτομο της διοίκησης μας, ότι 4 άτομα θα παρακολουθούσαν τον αγώνα και θα ήθελαν ένα ασφαλές μέρος, όπως κι έγινε από την πλευρά μας και όπως θα γινόταν με ΟΠΟΙΟΝΔΗΠΟΤΕ μας το ζητούσε. Άρα ας σταματήσουν κάποιοι να δημιουργούν εντυπώσεις και να παραπληφορούν τον κόσμο ρίχνοντας ευθύνες επί δικαίων κι αδίκων.

Ο ΕΘΝΙΚΟΣ ΠΕΙΡΑΙΩΣ μπορεί να μην έχει τα εκατομμύρια ή και τις δεκάδες χιλιάδες των οπαδών άλλων ομάδων αλλά προσπαθεί να προστατεύσει το σωματείο και τα τμήματα του με τα μέσα που διαθέτει.

Σε καμιά περίπτωση η υπόστασή του δεν είναι μικρή εκτός κι αν η «μεγαλοσύνη» ενός σωματείου μετριέται με το πλήθος των οπαδών και την οικονομική δυνατότητα!!

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αυτό που προσπαθήσαμε να κάνουμε το Σάββατο, μετά την απρόσμενη και απροειδοποίητη εισβολή οπαδών του ΠΑΟ, ήταν πρωτίστως να φύγουν (δυστυχώς) γονείς και παιδιά των ακαδημιών από την πισίνα, υπό τον φόβο επεισοδίων μεταξύ των δύο μεγαλύτερων σωματείων της χώρας μας. Τώρα, αν η προστασία ανθρώπων κι η αποφυγή επεισοδίων που μπορούσαν να κοστίσουν κι ανθρώπινες ζωές δεν είναι ΠΡΩΤΑΡΧΙΚΟ μέλημα τους, δυστυχώς θα τους απογοητεύσουμε. Ο σύλλογος μας έχει να επιδείξει ήθος και όχι φασαρίες. Άλλωστε έχουμε πρόσφατο το παράδειγμα του φιλάθλου μας του Κώστα Κατσούλη που έχασε την ζωή τον προηγούμενο Σεπτέμβριο μετά από επίθεση οπαδών αντίπαλης ομάδας σε ποδοσφαιρικό αγώνα, πράγμα το οποίο, μάλλον, δεν έχει παραδειγματίσει κάποιους….

Αν υπάρχουν ευθύνες δεν βαραίνουν το σωματείο μας και την διοίκησή του αλλά την ίδια την ΠΟΛΙΤΕΙΑ που δεν μπορεί ν’ αντιμετωπίσει την τυφλή βία κι ας είναι η πλέον αρμόδια και κατάλληλη να το κάνει.

Ο Πρόεδρος
Αντώνης Πρίντεζης».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης