Τους αγώνες του στο εξωτερικό θα συνεχίσει ο Κώστας Φιλιππίδης, που αναχωρεί σήμερα για την Γερμανία. Ο πρωταθλητής μας θα συμμετάσχει στο μίτινγκ που θα γίνει την Παρασκευή (14/6) στο Ντεσάου, με στόχο να ξεπεράσει το 5,61 μ., που είναι το φετινό του ρεκόρ. Ο Φιλιππίδης προέρχεται από τον αγώνα του Ίνσμπουρκ, όπου έδειξε σε καλή κατάσταση. Στο ίδιο μίτινγκ θα συμμετάσχει ο Πολωνός Ρόμπερτ Σομπέρα και ο Γερμανός Ράφαελ Χολζντέπε.

Εξάλλου για την Σλοβακία θα ταξιδέψουν την Παρασκευή οι Μαρία Μπελιμπασάκη και Ελισάβετ Πεσιρίδου. Οι πρωταθλήτριες μας θα έχουν την ευκαιρία να συμμετάσχουν το Σάββατο στο περίφημο μίτινγκ, που διεξάγεται κάθε χρόνο στο Σαμορίν. Αμφότερες έκαναν ντεμπούτο στη χρονιά, μετά τα προβλήματα τραυματισμών του χειμώνα, την Κυριακή στα Χανιά. Η Μπελιμπασάκη διένυσε τα 400 μ. σε 52.04 και η Πεσιρίδου έτρεξε τα 100 μ. σε 13.26. Οι δύο αθλήτριες θα επιδιώξουν, με σύμμαχο τον συναγωνισμό, να ξεπεράσουν τις φετινές τους επιδόσεις και να βρεθούν σε ακόμη υψηλότερο επίπεδο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Εκτός συνόρων θα συνεχίσουν τους αγώνες τους και οι πρωταθλήτριες των 400 μ. Άννα Βασιλείου και Ειρήνη Βασιλείου. Οι δύο αθλήτριες θα συμμετάσχουν στο μίτινγκ Samarsko Zname το οποίο θα γίνει το Σάββατο (15/6) στη Στάρα Ζαγόρα. Η Ειρήνη Βασιλείου έτρεξε την Κυριακή στα Χανιά την απόσταση σε 53.61, ενώ η Άννα Βασιλείου στην ουσία θα κάνει τον πρώτο της δυνατό αγώνα στη σεζόν, δεδομένο του ότι είχε τρέξει 400 μ. στο διασυλλογικό πρωτάθλημα αρχές Μαΐου.

Στην Ολλανδία θα συνεχίσουν τους αγώνες τους οι νεαρές αθλήτριες των 800 μ. Ιωάννα Πανοπούλου και Έλλη Δεληγιάννη. Οι δύο αθλήτριες θα τρέξουν 800 μ. στο μίτινγκ που θα γίνει στην πόλη Λάιντεν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης