Η Εθνική ομάδα υδατοσφαίρισης γυναικών γνώρισε την ήττα στον πρώτο εντός έδρας αγώνα που έδωσε στο πλαίσιο της νέας διοργάνωσης του World League, χάνοντας από την Ουγγαρία με 9-5 στο Εθνικό κολυμβητήριο Πειραιά «Πέτρος Καπαγέρωφ». Το Σάββατο το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα αγωνίζεται στην Ισπανία στο δεύτερο παιχνίδι των προκριματικών της διοργάνωσης, ενώ αρχές Ιανουαρίου η Εθνική μετέχει σε τουρνουά προετοιμασίας που θα γίνει στην Ουγγαρία εν όψει του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος που ακολουθεί. Κυρίαρχο θέμα για όλους τους Έλληνες είναι η παρουσία της Εθνικής στην Ολυμπιάδα του Τόκιο, για πρώτη φορά μετά το 2008.

Η Ειρήνη Νίνου είναι από τα νέα παιδιά στην σύνθεση του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος και σε δηλώσεις της μετά τον αγώνα με την Ουγγαρία εμφανίζεται αισιόδοξη για το μέλλον, παρά τα διαδοχικά προβλήματα τραυματισμών που ταλανίζουν την ομάδα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ο αγώνας απέναντι στην Ουγγαρία ήταν μια πολύ καλή ευκαιρία να βρούμε ρυθμό και να ανταποκριθούμε στις δύσκολες υποχρεώσεις που ακολουθούν. Το τελικό σκορ δεν εκφράζει την αλήθεια. Ήμασταν αρκετά ανταγωνιστικές για μεγάλο χρονικό διάστημα, παίξαμε με πάθος και θέληση, δείξαμε σημαντικά στοιχεία βελτίωσης αναφορικά με τον προηγούμενο αγώνα απέναντι στην Κίνα, παρά το γεγονός ότι στερηθήκαμε των υπηρεσιών βασικών παικτριών όπως είναι η Ελευθερία Πλευρίτου και της Ιωάννας Χυδηριώτη. Μακάρι δε ο τραυματισμός της Χρυσής Διαμαντοπούλου να αποδειχτεί επιπόλαιος. Συνεχίζουμε όμως παρά τα προβλήματα. Αποτελεί τεράστιο κίνητρο για όλες τις αθλήτριες η συμμετοχή τους στην Ολυμπιάδα. Θα δώσουμε 100% των δυνάμεών μας για να πραγματοποιήσουμε ένα όνειρο ζωής», είπε.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης