Πραγματοποιήθηκε συνεδρίαση της Ολομέλειας της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής, την Πέμπτη 10 Σεπτεμβρίου 2020 κατά την οποία προέκυψε νέα σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακης Επιτροπής.

Κατόπιν υπερψήφιση πρότασης μομφής που υποβλήθηκε από την πλειοψηφία των μελών της Ολομέλειας της ΕΠΕ προς τον Πρόεδρο της Ε.Ε. της ΕΠΕ κύριο Φουντουλάκη Γεώργιο και μετά από σχετική ψηφοφορία μεταξύ των μελών στη θέση του Προέδρου αναδείχτηκε ο κ. Χρήστος Καλούδης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Κατόπιν παραίτησης της Γενικής Γραμματέως κυρίας Καρυοφύλλη Ιωάννας τόσο από τη θέση της ως Γενική Γραμματέας όσο και από αυτήν του απλού Μέλους της Ολομέλειας και αφού αυτή αναπληρώθηκε νόμιμα από τον πρώτο επιλαχόντα αιρετό μέλος κύριο Πατατούκα Δημήτριο, ως νέος Γενικός Γραμματέας εξελέγη ομόφωνα ο κύριος Τζαμούσης Χρήστος.Τέλος αντιστοίχως στην θέση του Β’ Αντιπροέδρου εξελέγη ο κύριος Μπίμπασης Φώτιος.

Κατόπιν όλων των ανωτέρων η Σύνθεση της Εκτελεστικής Επιτροπής της Ελληνικής Παραολυμπιακής Επιτροπής έχει πλέον ως εξής:

Α. ΕΚΤΕΛΕΣΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πρόεδρος: Καλούδης Χρήστος
Α’ Αντιπρόεδρος: Καρακουλάκης Ιωάννης
Β’ Αντιπρόεδρος: Μπίμπασης Φώτιος
Γενικός Γραμματέας: Τζαμούσης Χρήστος
Ταμίας: Πανανός Αριστείδης
Έφορος Αθλημάτων: Κατσαρός Ανδρέας
Δημόσιες Σχέσεις: Βέττα Καλλιόπη

Β. ΛΟΙΠΑ ΜΕΛΗ ΟΛΟΜΕΛΕΙΑΣ ΔΙΟΙΚΗΣΗΣ Ε.Π.Ε.

Γκούφα Αναστασία
Τριανταφύλλου Παναγιώτης
Τζάλλα Μαρία
Φουντουλάκης Γεώργιος
Βατικιώτης Ιωάννης
Πατατούκας Δημήτριος

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης