Με την πετυχημένη 7η θέση στην Ευρώπη επιστρέφουν στην Ελλάδα οι Γεωργίνα Αντωνακάκη, Ιωάννα Περδικάκη από το Μπάντεν της Αυστρίας, όπου συμμετείχαν στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα μπιτς βόλεϊ Κ18. Στην 9η θέση τα αγόρια Αλέξανδρος Κουρτίδης, Αριστείδης Χανδρινός.

Δύο νέες επιτυχίες ήρθαν να προστεθούν για το 2019 στο ελληνικό μπιτς βόλεϊ, την ίδια ημέρα με την κατάκτηση του χρυσού μεταλλίου από τις Δήμητρα Μαναβή, Κωνσταντίνα Τσοπούλου στο μονάστερο τουρνουά στην Ίο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι νεαρές κρητικιές από το Ηράκλειο είχαν εντυπωσιακή πορεία στην άμμο του Μπάντεν, φθάνοντας αήττητες μέχρι τα προημιτελικά. Με μόλις ένα χαμένο σετ σε τέσσερα παιχνίδια και ισάριθμες νίκες, η Γεωργίνα και η Ιωάννα τα έδωσαν όλα στον δρόμο για την ζώνη των μεταλλίων. Αντίπαλός τους στους «8» ήταν οι μετέπειτα πρωταθλήτριες Ευρώπης Μποτσάροβα, Γκούμπινα από την Ρωσία και γνώρισαν την ήττα με 2-0 (21-18, 21-11) σετ.

Στους αγώνες κατάταξης 5-8, Αντωνακάκη και Περδικάκη ηττήθηκαν από τις Λετονές Νάμικε, Μπράλκο με 2-0 (21-18, 21-11) σετ, όμως στη συνέχεια πανηγύρισαν την 7η θέση νικώντας τις Ουγγαρέζες Βασβάρι, Βέτσει με 2-0 (21-09, 21-12) σετ.

Στα αγόρια, οι Αλέξανδρος Κουρτίδης και Αριστείδης Χανδρινός, μετά την πρόκρισή τους στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης, δεν κατάφεραν να προκριθούν στα προημιτελικά, καθώς και αυτοί ηττήθηκαν από την ομάδα που κατέκτησε την κορυφή της Ευρώπης. Το ελληνικό δίδυμο πάλεψε για μισή ώρα απέναντι στους Γερμανούς Μέιερ, Βούστ, όμως ηττήθηκε με 2-0 (21-09, 21-13) σετ και ολοκλήρωσε τις υποχρεώσεις του καταλαμβάνοντας την 9η θέση.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης