Ολοκληρώθηκε το Σάββατο 4/12/2021, το παγκόσμιο κύπελλο Sharm El Sheikh 3-Cushion World Cup 2021 στην Αίγυπτο το οποίο κατέκτησε ο Semih Sayginer!

Ο τούρκος μετρ, κατέκτησε παγκόσμιο τρόπαιο μετά από πολλά χρόνια. Το μυστικό της επιτυχίας του, ήταν η πειθαρχία, που υπερίσχυσε του ταλέντου του και εναρμονίστηκε με τις απαιτήσεις του αγωνιστικού μπιλιάρδου, ώστε να κατακτήσει το κύπελλο απέναντι στον ολλανδό μετρ Dick Jaspers.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το σκορ του τελικού ήταν 50-37, με το στρες, να είναι εμφανές σε πολλά σημεία του αγώνα. Αυτό όμως, δεν εμπόδισε ώστε να δούμε ένα ωραίο παιχνίδι με εξαιρετικά εμπνευσμένες καραμπόλες, όπως θα δείτε και στο βίντεο που ακολουθεί.

Ο Έλληνας μετρ, Νίκος Πολυχρονόπουλος, έπαιξε εξαιρετικά παιχνίδια και σε αυτό το τουρνουά, αποκλείοντας μεγάλους αθλητές, όμως ήταν άτυχος στο “νοκ άουτ” παιχνίδι και δεν προκρίθηκε στην 8άδα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

O Νίκος Πολυχρονόπουλος

Ο Κώστας Κοκκόρης δεν συμμετείχε τελικά, λόγω ακύρωσης πτήσεων από το αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ενημερώνουμε πως, στις 7/12 ξεκινάει, πάλι στην Αίγυπτο, το παγκόσμιο πρωτάθλημα, όπου ο 7 φορές παγκόσμιος πρωταθλητής B. Blomdhal, θα κληθεί να υπερασπιστεί τον τίτλο που κατέκτησε προ της πανδημίας, το 2019.

Δείτε στα βίντεο που ακολουθούν, τα στιγμιότυπα που έδωσε η παγκόσμια ομοσπονδία, με δυο μεγάλα απολαυστικά σερί.

Το πρώτο είναι του σουηδού παγκόσμιου πρωταθλητή B. Blomdhal με 22 καραμπόλες και το δεύτερο του κολομβιανού Robinson Morales με 18 καραμπόλες.

Απόστολος Βουλγαρίδης

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης