Στη βελτίωση που εμφάνισε η ομάδα του συγκριτικά με τον πρώτο αγώνα απέναντι στον Φοίνικα Σύρου εστίασε ο προπονητής του Ολυμπιακού, Μπενίτεθ Μουνιόθ.

«Πρώτα απ΄ όλα διορθώσαμε κάποια τεχνικά και τακτικά λάθη τα οποία κάναμε στο πρώτο παιχνίδι, ειδικά μέχρι το 23-21. Σήμερα πιάσαμε τη μίνιμουμ απόδοση ώστε να καταφέρουμε να φτάσουμε στη νίκη. Μετά τρία παιχνίδια που έχουν παιχτεί μέχρι στιγμής και με ζευγάρι του άλλου ημιτελικού, είδαμε ότι τα πάντα μπορούν να συμβούν για αυτό πρέπει να είμαστε έτοιμοι και να παίξουμε ακόμα καλύτερα από ότι παίξαμε σήμερα», σχολίασε ο Ισπανός τεχνικός και συμπλήρωσε:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στόχος μας είναι να παίζουμε καλύτερα από παιχνίδι σε παιχνίδι κι αυτόν θέλουμε να πετύχουμε, αφού δεν μπορέσαμε να κάνουμε κάποιους φιλικούς αγώνες. Θέλουμε το Σάββατο να είμαστε ακόμα καλύτεροι και να περάσουμε στον τελικό. Η βελτίωση πρέπει να έρχεται και ομαδικά και ατομικά».

Από την πλευρά του, ο διεθνής κεντρικός μπλοκέρ της πειραϊκής ομάδας Θοδωρής Βουλκίδης, ανέφερε ότι «στο πρώτο παιχνίδι θεωρώ ότι ήμασταν πάρα πολύ νευρικοί μέσα στο γήπεδο και δεν θεωρώ ότι ήταν “παικτικό” το κομμάτι που χάσαμε. Ήταν όλη η ομάδα νευρική, ασχολούμασταν συνέχεια με το διαιτητή και κάναμε πάρα πολλά λάθη σε σχέση με τον αντίπαλο».

Όπως εξήγησε «μετά από αυτόν τον αγώνα δεν είπαμε πολλά, αλλά απ΄ ότι είδαμε σήμερα δείξαμε τη σοβαρότητα που έπρεπε και παίξαμε σαν Ολυμπιακός. Παίξαμε σαν την καλύτερη ομάδα της Ελλάδας και δείξαμε τον εαυτό μας, που έπρεπε να δείξουμε και την Τρίτη αλλά δεν τα καταφέραμε, γι΄ αυτό και πήγε 3-0 το ματς. Τώρα για το Σάββατο ελπίζω να πάει όπως σήμερα, να δείξουμε την σοβαρότητα που πρέπει, να κερδίσουμε με 3-0 και να περάσουμε στους τελικούς».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης