Μουνιόθ: «Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περιμέναμε»

Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 21:40
Μουνιόθ: «Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περιμέναμε»

Πεπεισμένοι ότι μπορούν να ανατρέψουν την κατάσταση, να νικήσουν τον Παναθηναϊκό στην έδρα του ισοφαρίζοντας τη σειρά των τελικών και να διεκδικήσουν τον τίτλο σε τρίτο αγώνα εμφανίστηκαν τόσο ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Μουνιόθ Μπενίτεθ όσο και ο πασαδόρος της πειραϊκής ομάδας, Έμι Τερβαπόρτι.

«Δεν ήταν ένα αποτέλεσμα που περιμέναμε. Παίξαμε άσχημα επιθετικά. Πέσαμε πάνω στο αντίπαλο μπλοκ και από την άλλη κι εμείς δεν είχαμε το μπλοκ που θα έπρεπε για να σταματήσουμε τις αντίπαλες επιθέσεις. Στον δεύτερο αγώνα πρέπει να νικήσουμε στην έδρα του Παναθηναϊκού. Έχουμε αποδείξει πως μπορούμε να νικήσουμε στην έδρα του. Θα παίξουμε εκεί για τη νίκη ώστε για να έρθουμε πάλι εδώ σε τρίτο αγώνα», υπογράμμισε ο Ισπανός προπονητής.

Ο Φινλανδός «μαέστρος» των «ερυθρολεύκων», από την πλευρά του, δήλωσε: «Δεν παίξαμε σύμφωνα με το επίπεδό μας. Δεν είχαμε ποιοτικό παιχνίδι για έναν τελικό. Πρέπει να αφήσουμε πίσω μας αυτό το ματς. Από αύριο πρέπει να γυρίσουμε δυναμικά στο γήπεδο, να ξεχάσουμε τι έγινε σήμερα και να πάμε στην έδρα του Παναθηναϊκού για να πάρουμε τη νίκη».

 

 

Τελευταία ενημέρωση: Πέμπτη, 9 Ιουλίου 2020, 22:50