Οι προπονήσεις σταματούν, τα όνειρα όμως όχι… Κάπως έτσι αντιμετωπίζει ο νεαρός καταδύτης Νίκος Μόλβαλης την αναγκαστική αποχή του από τους βατήρες, λόγω κορωνοϊού, σε μία εποχή κατά την οποία (υπό φυσιολογικές συνθήκες) θα κορύφωνε την προετοιμασία του για το Παγκόσμιο Κύπελλο του Τόκιο, όπου θα διεκδικούσε ένα εισιτήριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες.

«Υπάρχει μια σχετική στενοχώρια, διότι είχαμε κάνει σκληρή προετοιμασία και ήμασταν σε καλή πορεία για το Παγκόσμιο Κύπελλο, που θα έδινε την πρόκριση, αλλά δεν πτοούμαστε. Ευελπιστούμε ότι αυτό που ζούμε τώρα θα τελειώσει σύντομα και αμέσως μπαίνουμε δυναμικά στους αγωνιστικούς ρυθμούς μας για να κυνηγήσουμε το όνειρο», δήλβσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο νεαρός πρωταθλητής, ο οποίος αποκαλύπτει και το μεγάλο όνειρό του:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Στα 10 μ. συγχρονισμένων καταδύσεων, με τον συναθλητή μου Θάνο Τσιρίκο, έχουμε δέσει πολύ καλά. Είμαστε μαζί από μικροί, έχουμε επικοινωνία, φιλία και καλή συνεργασία.

Γι’ αυτό, όταν επανέλθουμε θα βρούμε πάλι τον δρόμο μας, θα συνεχίσουμε να δουλεύουμε σκληρά και -γιατί όχι- μπορούμε να οραματιζόμαστε να αναβιώσει το θαύμα της κατάκτησης του χρυσού Ολυμπιακού μεταλλίου του 2004 από τους Μπίμη-Συρανίδη. Με τη σκληρή δουλειά και λίγη τύχη όλα μπορούν να γίνουν!».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης