Η Μαρία Γάτου ξεκίνησε τη χρονιά πραγματοποιώντας εξαιρετική παρουσία στο μίτινγκ που έγινε στη Σόφια. Η έμπειρη αθλήτρια ήταν νικήτρια στα 60μ με 7.35, επίδοση που είναι η τρίτη καλύτερη της καριέρας της, αλλά και ο γρηγορότερος χρόνος, που έχει πετύχει από το 2017.

Παράλληλα η αθλήτρια του Κώστα Κοτσίδη κατάφερε να πετύχει από νωρίς το βασικό της στόχο, που ήταν ένας χρόνος καλύτερος από το όριο (7.40) συμμετοχής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα κλειστού στο Τορούν. Η Γάτου έχει ατομικό ρεκόρ 7.29 από το 2014.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Καλή παρουσία πραγματοποίησε ο 20χρονος Θοδωρής Βροντινός, ο οποίος κατέλαβε την τρίτη θέση στον τελικό των 60μ με 6.86, ενώ νωρίτερα στον προκριματικό είχε σημειώσει 6.92. Ο νεαρός έχει ατομικό ρεκόρ 6.79 από πέρυσι, επίδοση που θα επιδιώξει να βελτιώσει στις επόμενες εμφανίσεις του.

Με νίκη άνοιξε τους αγώνες του στη χειμερινή περίοδο ο Χρήστος Κοτίτσας. Ο 24χρονος αθλητής τερμάτισε πρώτος στα 800μ με 1.51.63 σε μια κούρσα, όπου δεν είχε όσο συναγωνισμό θα ήθελε.

Καλή εμφάνιση πραγματοποίησε στο ίδιο μίτινγκ και ο Χρήστος Παπούλιας, ο οποίος ήταν νικητής στα 3.000 μέτρα. Ο 23χρονος επέλεξε από την αρχή της κούρσα να πάρει προβάδισμα από τους αντιπάλους του και να τερματίσει σε 8.37.59, δίχως να γνωρίσει πίεση από τους αθλητές που ακολουθούσαν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης