Πολύ καλή εμφάνιση πραγματοποίησε ο Νίκος Ανδρικόπουλος στο μίτινκ Αλμάτων της Καλλιθέας. Ο 23χρονος άλτης ήταν νικητής στο τριπλούν με καλύτερη προσπάθεια στα 16.41μ, που είναι η δεύτερη καλύτερη επίδοση της καριέρας του, πίσω από το ατομικό του 16.47 μέτρα.

Ο αθλητής του Δημήτρη Δαμασκηνού είχε ένα ακόμη έγκυρο άλμα, το πρώτο, στα 15.86 μέτρα. Στη δεύτερη θέση του αγώνα ήταν ο Δημήτρης Τσιάμης με 16.01μ, σε έναν αγώνα όπου είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει τη φόρα του, εν όψει του Πανελληνίου Πρωταθλήματος της Πάτρας.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η τριάδα στο τριπλούν έκλεισε με τον Δημήτρη Μονόπωλη με 15.47μ, που ωστόσο δεν ολοκλήρωσε τον αγώνα του, αφού είχε μια ενόχληση στο πόδι.

Το ατομικό του ρεκόρ απείλησε ο Αντώνης Μέρλος, ο οποίος ήταν πρώτος στο ύψος με 2.20μ, ενώ στη συνέχεια δοκίμασε στα 2.24μ, στην προσπάθεια του να βελτιώσει το 2.23μ, που είναι ρεκόρ του. Ο Μέρλος έδειξε πως στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα της Πάτρας θα είναι σε θέση να κυνηγήσει μεγαλύτερα άλματα, σε μια σεζόν δίχως την πίεση της μεγάλης διοργάνωσης.

Ο άνεμος μπορεί να γύριζε συνεχώς και να δημιουργούσε προβλήματα στους μετέχοντες, ωστόσο αυτό δεν εμπόδισε τον Αλέξανδρο Περιστέρη να ξεπεράσει τον εαυτό του και να δείξει ότι βρίσκεται σε ανοδική πορεία. Ο νεαρός άλτης ήταν νικητής του αγώνα με άλμα στα 7.84μ, με τον άνεμο ευνοϊκό πάνω από το όριο των 2,00 μ/δ, ωστόσο είχε προσπάθεια και στα 7.81 μ. (0,5) επίδοση που αποτελεί ατομικό του ρεκόρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο μήκος των γυναικών η Έφη Κολοκυθά πήρε τη νίκη με ένα έγκυρο άλμα στα 6.20μ (2,2), σε έναν αγώνα όπου δυσκολεύτηκε να βρει το πάτημα της. Στα 6.17μ (3,2) “προσγειώθηκε” η Βασιλική Χαϊτίδου, που με κανονικό άνεμο είχε 5.85μ (2,0) και τρίτη η Ιωάννα Ιωάννου με 6.03μ (1,2).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης