Το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα νεανίδων του Βόλου αποτέλεσε για τη Φιλιώ Μανωλιουδάκη το «βάπτισμα του πυρός» στο νέο της ρόλο. Λίγους μήνες αφότου αποχώρησε από την ενεργό δράση, η μέχρι πρότινος αρχηγός του Ολυμπιακού βρέθηκε στο πλευρό του ομοσπονδιακού τεχνικού, Κώστα Δήμου, και έκανε το ντεμπούτο της ως προπονήτρια.

Η πέμπτη θέση της εθνικής ομάδας στη διοργάνωση δεν άφησε ικανοποιημένη την άλλοτε διεθνή παίκτρια, η οποία απέδωσε στο υπερβολικό άγχος τις αδυναμίες (κυρίως αμυντικές) που εμφάνισε το αντιπροσωπευτικό συγκρότημα.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Ήρθαμε στον Βόλο με άλλα όνειρα και επιδιώξεις και φεύγουμε με άδεια χέρια. Αυτά όμως έχει ο αθλητισμός και είναι μία πραγματικότητα. Κάνοντας έναν απολογισμό, εκτιμώ ότι υπάρχουν πολλά καλά στοιχεία που πρέπει να κρατήσουμε για το μέλλον.

Η ψυχή και το πάθος που έδειξαν τα κορίτσια καθ΄όλη τη διάρκεια της διοργάνωσης, τα καλά ποσοστά στην παίκτρια παραπάνω και στην παίκτρια λιγότερο και υποσχέσεις που αφήνουν αυτά τα κορίτσια για ένα λαμπρό μέλλον. Είμαι βέβαιη ότι με σκληρή δουλειά θα έρθουν περισσότερες επιτυχίες. Το ταλέντο στις παίκτριες είναι ευδιάκριτο» τόνισε η Φιλιώ Μανωλιουδάκη και συμπλήρωσε:

«Τα πολλά γκολ που δεχθήκαμε είναι ένα θέμα που πρέπει να βελτιωθεί. Η Ελλάδα βασίζεται πάντα στην καλή άμυνά της. Εδώ δεχθήκαμε πολλά γκολ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Υπάρχει σαν αιτιολογία το γεγονός ότι αυτή η ομάδα ήταν καινούρια και δεν άντεξε την πίεση και το άγχος που προσέθεσε το γεγονός ότι οι αγώνες έγιναν μέσα στο σπίτι μας, σε μια υπέροχη, ζεστή ατμόσφαιρα που δημιουργούν οι πολίτες του Βόλου. Δυστυχώς δεν μπορέσαμε να διαχειριστούμε αυτό το άγχος».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης