Mε τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησε ο Στέφανος Τσιτσιπάς τις αγωνιστικές υποχρεώσεις του στο ATP Finals, όπου συμμετέχουν οι καλύτεροι τενίστες του κόσμου.

Στον εν λόγω αγώνα, που διεξήχθη στην O2 Arena του Λονδίνου και είχε ιστορική σημασία για τον Έλληνα τενίστα, καθώς συμμετέχει για πρώτη φορά στη διοργάνωση, ο Στέφανος επιβλήθηκε με 2-0 σετ του Μεντβέντεφ, σπάζοντας παράλληλα την αρνητική παράδοση που είχε απέναντι στον Ρώσο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα ο Τσιτσιπάς κόντρα στον Μεντβέντεφ μετρούσε μέχρι σήμερα πέντε ήττες σε ισάριθμα ματς, ωστόσο σήμερα πραγματοποίησε εξαιρετική εμφάνιση, πετυχαίνοντας την πρώτη του νίκη στα μεταξύ τους παιχνίδια.

 

Στην παρθενική εμφάνιση των δύο αντιπάλων στη διοργάνωση δόθηκε μεγάλη «μάχη». Στο πρώτο σετ έφτασαν στο 6-6 και πήγαν στο τάι-μπρέικ, όπου ο Τσιτσιπάς επικράτησε του Ρώσου με 7-6(5).

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ίδιο ανταγωνιστικό ήταν και το δεύτερο σετ και, όταν έφτασαν στο 4-4, ο Έλληνας άσος του έσπασε το σερβίς.

Ήταν το πιο καθοριστικό σημείο της αναμέτρησης, αφού ο Τσιτσιπάς υπερασπίστηκε το δικό του σερβίς κι έτσι ολοκλήρωσε τη νίκη με 6-4.

Επόμενος αντίπαλος για τον Έλληνα τενίστα θα είναι το νούμερο 1 της παγκόσμιας κατάταξης, ο Ισπανός Ράφαελ Ναδάλ, ενώ στο τρίτο ματς του ομίλου θα αντιμετωπίσει τον Γερμανό Αλεξάντερ Ζβέρεφ (νο 7 του κόσμου).

 

Video από τον αγώνα του Τσιτσιπά με τον Ρώσο:

 

 

 

 

 

 

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης