Το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον τελικό του EHF European Cup έκανε το Σάββατο η ΑΕΚ, καθώς επιβλήθηκε στην αίθουσα «Γ. Κασιμάτης» με 31-29 (ημίχρονο 16-14) της Γκορένιε, στην πρώτη μεταξύ τους αναμέτρηση για τα ημιτελικά.

Πλέον η ομάδα του Δημητρούλια θα πάει στη ρεβάνς του επόμενου Σαββάτου (24/4) στη Σλοβενία με στόχο να υπερασπιστεί τη διαφορά των δύο τερμάτων, προκειμένου να πάρει το πολυπόθητο εισιτήριο για τον καταληκτικό αγώνα της διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

 

Η «Ένωση» είχε ένα μικρό προβάδισμα στη μεγαλύτερη διάρκεια της αναμέτρησης, αλλά δεν κατάφερε να «ανοίξει» τη διαφορά και μάλιστα οι Σλοβένοι ισοφάρισαν 21-21 στο 41΄ και 25-25 στο 50΄.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο τελευταίο δεκάλεπτο η ομάδα του Δημήτρη Δημητρούλια κατόρθωσε να κάνει ένα επιμέρους σκορ 6-2 και να προηγηθεί 31-27 με τέρμα του Φλορίδο, περίπου τρία λεπτά πριν τη λήξη, αλλά οι Πάιτ και Χάσελιτς μείωσαν την τελική διαφορά στα δύο γκολ.

ΑΕΚ (Δημητρούλιας): Μπάουερ, Αραμπατζής 1, Χίκερουντ 1, Τζηράς 5, Δομπρής, Νικολαΐδης, Κοσάνοβιτς, Μυλωνάς 5, Φλορίδο 7, Πέντερσεν 2, Λέμος 1, Παπαδιονυσίου 1, Αραπακόπουλος, Καλόμοιρος, Μπουνέτα 4, Κεδέρης 4

ΓΚΟΡΕΝΙΕ ΒΕΛΕΝΙΕ (Γιόβισιτς): Χάσελιτς 5, Ταϊνικ 5, Πάιτ 1, Πάνιταρ, Σταρτσς, Μίκλαβσιτς 3, Ντρόμπεζ, Κομάρ, Βέρντινεκ 4, Γκρμσεκ 1, Ταλέτοβιτς, Σλάτινεκ Γιόβισιτς, Πρέντοβιτς, Μίχα Κάβτσιτς 4, Άλεξ Κάβτσιτς 5, Ράβνικαρ 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης