Το 2019 πλησιάζει στο τέλος του με την Εθνική ομάδα Υδατοσφαίρισης Γυναικών να έχει σκαμπανεβάσματα στη διάρκεια του χρόνου, καταλαμβάνοντας την όγδοη θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα της Νότιας Κορέας, ενώ είχαμε αλλαγή σκυτάλης στην αρχηγία, ύστερα από την αποχώρηση της Αλεξάνδρας Ασημάκη.

Τα κορίτσια του Γιώργου Μορφέση έχουν θέσει ως στόχο την πρόκριση στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Τόκιο και παρά τα διάφορα προβλήματα τραυματισμών που αντιμετωπίζει το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα, είναι αποφασισμένες να το πετύχουν.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο συνεργάτης του Γιώργου Μορφέση, αλλά και Ομοσπονδιακός τεχνικός στις Νέες Γυναίκες, Στέφανος Λέανδρος, έκανε τον δικό του απολογισμό, δίνοντας παράλληλα το σύνθημα για τη νέα χρονιά: «Κάθε χρονιά κρατάμε τα θετικά και προσπαθούμε να μαθαίνουμε από αυτά. Εύχομαι το νέο έτος να έχουν υγεία όλοι οι αθλητές και να επιτευχθεί ο στόχος της πρόκρισης στην Ολυμπιάδα και για τις δύο ομάδες. Αντιμετωπίζουμε κάποια προβλήματα τραυματισμών, όμως ελπίζουμε να τα αφήσουμε όλα πίσω μας και να πετύχουμε. Θεωρώ ότι θα τα καταφέρουμε. Κάθε παιχνίδι και κάθε διοργάνωση προσπαθούμε για το καλύτερο, θα προσπαθήσουμε να εξασφαλίσουμε τη συμμετοχή μας από το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα, αλλιώς θα τα δώσουμε όλα στο Προολυμπιακό Τουρνουά».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης