Το Σάββατο 21/12 στο Κλειστό του Μετς στο Παγκράτι (έναρξη 19.00), το κοινό θα παρακολουθήσει υψηλού επιπέδου αναμετρήσεις μεταξύ κορυφαίων πρωταθλητών από εξαιρετικές σχολές της Αθήνας, της Θεσσαλίας, της Μακεδονίας, της Κέρκυρας, ενώ στο super fight της βραδιάς ο Κώστας «Skark» Σαρκίρης θα αντιμετωπίσει τον Ιταλο-περουβιανό Marcello Corazao.

O Παγκόσμιος Πρωταθλητής Muay Thai μίλησε στο zougla.gr για το Νο Limits και αναφέρθηκε στη μάχη που θα δώσει.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

-Κώστα το Νο Limits πλησιάζει… Είσαι έτοιμος για την πρόκληση;

«Το Νο Limits 30 πλησιάζει αυτό το Σάββατο 21/12 και νιώθω ήδη έτοιμος για αυτήν την πρόκληση.  Με την ομάδα μου έχουμε δουλέψει σκληρά και το μόνο που μένει είναι να εφαρμόσουμε το πλάνο μας όπως το έχουμε σχεδιάσει. Περιμένω να μας στηρίξει ο κόσμος και να είναι όλοι βέβαιοι όπως δεν θα ξεχάσουν ποτέ τη μάχη που θα δώσω».

-Απέναντί σου θα βρεις έναν δυνατό αντίπαλο… Πως φαντάζεσαι την αναμέτρησή σας;

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Θα αγωνιστώ με έναν πολύ σκληρό αθλητή Ιταλό-Περουβιανό το Marcelo Corazao ο οποίος έχει πολλά παιχνίδια στο βιογραφικό του και παγκόσμιο τίτλο. Έχει δυνατά χτυπήματα και είναι πιεστικός. Περιμένω μια πολύ δύσκολη αναμέτρηση στην οποία θα κερδίσει αυτός που αυτό που θέλει το κυνηγάει περισσότερο».

-Τα μαχητικά σπορ στην Ελλάδα κερδίζουν πόντους τα τελευταία χρόνια. Ποια είναι η άποψή σου για το επίπεδο στη χώρα μας; 

«Αυτή η άνοδος των μαχητικών σπορ οφείλεται κυρίως στη μεγαλύτερη διοργάνωση της χώρας μας το No Limits που ξεκίνησε το 2006 η δημοσιογράφος Γεωργία Μπιτάκου με τον παγκόσμιο Πρωταθλητή αδελφό της στο άθλημα του muay tai Σταματη Μπιτάκο. Με πολύ σκληρή δουλειά και θυσίες έβαλαν τις πολεμικές τέχνες στα σπίτια των Ελλήνων μέσα από επαγγελματικές διοργανώσεις που πρόβαλλαν με σεβασμό και ποιότητα τους πρωταθλητές. Όλα τα μεγάλα ονόματα του χώρου βγήκαν από αυτή τη διοργάνωση. Οι αθλητές δίνουν την ψυχή τους και πλέον το επίπεδο ανεβαίνει συνεχώς και οι παίχτες αναζητούν όλο και πιο δυνατές μάχες».

-Ποιες είναι οι φιλοδοξίες σου;

«Δεν θέλω να σταθώ στις επιτυχίες που έχω κάνει. Πρέπει να δουλεύω ακόμα πιο σκληρά έτσι ώστε να μπορέσω να ανέβω στα μεγαλύτερα ρινγκ του κόσμου».

-Το 2019 ολοκληρώνεται… Τι πέτυχες μέσα στον χρόνο και τι ζητάς από το 2020;

«Μέσα στο 2019 είχα αρκετές νίκες σε επαγγελματικά και ερασιτεχνικά παιχνίδια. Η μεγαλύτερη επιτυχία ήταν το χρυσό μετάλλιο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα. Στο 2020 θα κυνηγήσω μεγαλύτερα παιχνίδια οπότε το μόνο που μένει είναι σκληρή δουλειά μέχρι να φτάσουμε στον στόχο μας. Ευχαριστώ πολύ τον προπονητή μου Νάσο Αργυρόπουλο που με στρατηγική με οδηγεί στην κορυφή».

Διαβάστε επίσης

NO LIMITS 30 «Nothing Impossible», Πρώτη καταχώρηση: Πέμπτη, 12 Δεκεμβρίου 2019, 11:01

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης