Οκτώ έγιναν τα ελληνικά πληρώματα που εξασφάλισαν το «εισιτήριο» για τους τελικούς του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος U23 που διεξάγεται στην Παμβώτιδα λίμνη των Ιωαννίνων το Σαββατοκύριακο.

Έτσι πλέον η Ελλάδα θα έχει 8 πληρώματα στους 22 τελικούς της Κυριακής ενώ δεν αποκλείεται να γίνουν και εννέα αφού εκκρεμεί κι ένα ημιτελικός το πρωί της Κυριακής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Πιο συγκεκριμένα, στα 6 πληρώματα που πέρασαν από το πρωινό πρόγραμμα προστέθηκαν το διπλό σκιφ ελαφρών βαρών με τους Αντώνη Παπακωνσταντίνου-Πέτρο Γκαϊδατζή που πήραν την 1η θέση στον επαναληπτικό καθώς και το αντίστοιχο των κοριτσιών με της Βαρβέρη-Βαρελοπούλου που ήταν τέταρτες στον δικό τους επαναληπτικό.

Στον μικρό τελικό θα αγωνιστεί η ελληνική τετράκωπος άνευ με τους Τζουμεζη-Ζωγράφο-Παλαιοπάνο Λ.-Λαπίκωφ που τερμάτισε στην 3η θέση του επαναληπτικού ενώ στον τρίτο τελικό θα πάρει μέρος το διπλό σκιφ που αποτελούν οι έφηβοι Μπαρούτας –Στασινός οι οποίοι τερμάτισαν στην 5η θέση στο ρεπεσάζ.

Τέλος το πρωί της Κυριακής στις 09:00 θα αγωνιστεί η Ευαγγελία Αναστασιάδου στον ημιτελικό του σκιφ ελ βαρών με στόχο να περάσει στα 6 κορυφαία πληρώματα της Ευρώπης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Οι αγώνες θα ξεκινήσουν στις 09:00 με τους ημιτελικούς και τους τελικούς Β΄ και Γ΄, ενώ οι μεγάλοι τελικοί θα ξεκινήσουν από τις 10:17 και θα ολοκληρωθούν στις 15:30. Οι αγώνες θα καλυφθούν τηλεοπτικά απευθείας απο το ΕΡΤ Play3.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης