Στην τέταρτη θέση των 50μ. ύπτιο έμεινε ο Απόστολος Χρήστου στο Πεκίνο, όπου ολοκληρώθηκε το δεύτερο μίτινγκ της σειράς «FINA Champions Swim Series». Ο Έλληνας πρωταθλητής τερμάτισε σε 25.22, πιο αργά από το 25.01 που είχε κάνει πριν λίγες ημέρες στον αντίστοιχο αγώνα της Σενζέν, και έμεινε στην τελευταία θέση της κούρσας. Νικητής αναδείχθηκε ο Αμερικανός Μάικλ Άντριου με 24.92 και τον ακολούθησαν ο Ρουμάνος Ρόμπερτ Γκλίντα (24.99) και ο Κινέζος Τζιαγιού Σου (25.05).

Ο Κριστιάν Γκολομέεβ ολοκλήρωσε την παρουσία του στους αγώνες μετέχοντας στη μικτή «σκυταλοδρομία» 4Χ100μ. μικτή ομαδική. Κολύμπησε στην ίδια ομάδα με την Ουγγαρέζα σουπερστάρ, Κατίνκα Χόζου, τη Ρωσίδα Αναστασία Φεσίκοβα και τον Βραζιλιάνο Φελίπε Λίμα και κατετάγησαν τρίτοι. Ο Έλληνας πρωταθλητής έκανε ανεπίσημο πέρασμα 48.43 στο 100άρι του ελεύθερου, κερδίζοντας μάλιστα μία θέση για την ομάδα του, αφού ξεκίνησε τέταρτος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Συνολικά η παρουσία των δύο κολυμβητών μας στους δύο αγώνες επί κινεζικού εδάφους κρίνεται επιτυχημένη, δεδομένου ότι βρίσκονται σε περίοδο προετοιμασίας, ενώ τους απέφερε και κάποια όχι ευκαταφρόνητα κέρδη, αφού η FINA πριμοδοτεί τα μίτινγκ της σειράς.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης