Ακόμη ένας φέρελπις Έλληνας κολυμβητής, πήρε την απόφαση να ξενιτευτεί στις ΗΠΑ, προκειμένου να συνδυάσει σπουδές και αθλητισμό. Ο λόγος για τον Παναγιώτη Βλαχογιαννάκο, ο οποίος στα τέλη του καλοκαιριού θα κάνει το υπερατλαντικό ταξίδι, με προορισμό το Πανεπιστήμιο του Τέξας.

 «Η ακαδημαϊκή και Κολυμβητική μου πορεία συνεχίζεται πέρα από τον Ατλαντικό με πλήρη υποτροφία στο Πανεπιστήμιο του Τέξας. Ευχαριστώ πολύ τον κύριο Δημήτρη Κοντινόπουλο για την πολύτιμη βοήθειά του, προκειμένου να πραγματοποιήσω το όνειρό μου. Ευχαριστώ επίσης την οικογένειά μου που ήταν πάντα δίπλα μου», δήλωσε στην ιστοσελίδα της ΚΟΕ ο 18χρονος αθλητής του Εθνικού, ο οποίος είχε εξασφαλίσει φέτος την συμμετοχή του στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα εφήβων/νεανίδων του Αμπερντίν, το οποίο όμως ματαιώθηκε λόγω κορωνοϊού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Αποφάσισα να πάω στην Αμερική, γιατί δεν μπορούσα να συνδυάσω κολύμβηση και σπουδές. Με ενδιαφέρει να σπουδάσω κινησιολογία και γενικότερα επιστήμες υγείας. Θα φύγω αμέσως μετά την Open (σ.σ. το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα) και θα μείνω λογικά για 4 χρόνια. Πιστεύω ότι με αυτή την αλλαγή θα βελτιωθώ και θα προσπαθήσω με τον νέο μου προπονητή να πετύχω κάποιο σημαντικό όριο. Διάλεξα αυτό το Πανεπιστήμιο, γιατί είναι καλό και ακαδημαϊκά και κολυμβητικά. Επίσης μου άρεσε πολύ ο προπονητής», κατέληξε ο Βλαχογιαννάκος, ο οποίος ανήκει στον Εθνικό Πειραιώς και μέχρι τώρα προπονείται με τον Άκη Οικονόμου.

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης