Την ευκαιρία να δοκιμάσει τις δυνάμεις της σε ένα ισχυρό διεθνές μίτινγκ θα έχει τις προσεχείς ημέρες η Άννα Ντουντουνάκη, η οποία συμμετέχει στο κύπελλο κολύμβησης του Αϊντχόφεν, το οποίο διεξάγεται 2-5 Απριλίου στην πισίνα «Πίτερ Φαν ντεν Χούγκενμπαντ».

Η Χανιώτισσα πρωταθλήτρια του Ποσειδώνα Ιλισίων, η οποία έχει εξασφαλίσει την παρουσία της στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα του Καζάν, θα κολυμπήσει στα καλά αγωνίσματά της (50μ. 100μ. πεταλούδα) απέναντι σε σπουδαίες αθλήτριες, όπως η Σάρα Σιέστρεμ από τη Σουηδία, η Ινγκε Ντέκερ από την Ολλανδία και η Κίμπερλι Μπούις από το Βέλγιο. Θα συμμετάσχει επίσης στα 200μ. πεταλούδα, μαζί με τις Ουγγαρέζες Σουζάνα Γιάκαμπος και Μπογκλάρκα Κάπας και τη Σλοβένα Άνια Κλίναρ.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Στο κύπελλο του Αϊντχόφεν θα αγωνιστούν και άλλοι Έλληνες κολυμβητές, που θα έχουν την ευκαιρία να αποκομίσουν πολύτιμες εμπειρίες για το μέλλον. Πρόκειται για τους Αγγελική Μαυραντζά (Ολυμπιακός), Ολγα Ντάλλα, Αφροδίτη Μπελλή, Κλειώ Γερμανάκου, Χριστίνα Ράπτη, Χριστίνα Λουκά (Γλαύκος Περιστερίου) και Παναγιώτη Παπαριστείδη (ΑΝΟ Αργυρούπολης).

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης