Ακόμη μία νίκη πέτυχε ο Ανδρέας Βαζαίος στα 200μ. μικτή ατομική, στον 8ο αγώνα της φετινής σεζόν της International Swimming League, που διεξάγεται υπό μορφήν «φούσκας» στη Βουδαπέστη.

Ο Έλληνας πρωταθλητής Ευρώπης απέδειξε για άλλη μία φορά τη δυναμική του στην 25άρα πισίνα, παίρνοντας την πρώτη θέση με χρόνο 1:52.41, και χάρισε στην ομάδα του, τους London Roar, συνολικά 12 βαθμούς, καθώς, πέραν των εννέα βαθμών που δίνει η νίκη, ο Βαζαίος «έκλεψε» τους τρεις βαθμούς των δύο τελευταίων κολυμβητών της κούρσας, αφού η μεταξύ τους διαφορά ξεπέρασε το όριο που έχουν θέσει οι διοργανωτές. Η επίδοσή του, μάλιστα, είναι η καλύτερη που έχει σημειωθεί σε όλους τους αγώνες της φετινής διοργάνωσης.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο αθλητής του ΟΦ Νέας Ιωνίας άφησε ξανά πίσω του (όπως και την περασμένη εβδομάδα) τον Ιάπωνα «χρυσό» Ολυμπιονίκη των 400μ. μικτή, Κοσούκε Χαγκίνο, ο οποίος τερμάτισε σε 1:52.69, ενώ οι London Roar είδαν και τον δεύτερο κολυμβητή τους, τον Βρετανό Ντάνκαν Σκοτ, να κάνει καλή εμφάνιση και να πλασάρεται τρίτος.

Λίγο νωρίτερα, η Άννα Ντουντουνάκη πραγματοποίησε την παρθενική εμφάνισή της στην ISL, συμμετέχοντας στα 4Χ100μ. ελεύθερο με τη δεύτερη ομάδα των Tokyo Frog Kings, η οποία τερμάτισε έβδομη. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια της πεταλούδας κολύμπησε ένα στιλ στο οποίο δεν ειδικεύεται, παρόλα αυτά πήγε αρκετά καλά και έκανε ανεπίσημο χρόνο 54.94.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης