Μετά τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού και οι άνδρες του συλλόγου κατέκτησαν το Κύπελλο Ελλάδας, θριαμβεύοντας στον τελικό της διοργάνωσης, που διεξήχθη το Σάββατο στην Πάτρα.

Πιο συγκεκριμένα οι Πειραιώτες επιβλήθηκαν με 14-4 του Παναθηναϊκού και έκαναν δικό τους το τρόπαιο για 11η διαδοχική χρονιά και 24η στο σύνολο.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το «τριφύλλι» άντεξε για ένα οκτάλεπτο απέναντι στον Ολυμπιακό, καθώς από τα μισά της δεύτερης περιόδου και μετά οι «ερυθρόλευκοι» άρχισαν να ξεφεύγουν στο σκορ, φτάνοντας σε μία άνετη επικράτηση.

Ο Ιγκόρ Μιλάνοβιτς έγινε ο πρώτος ξένος προπονητής που κατακτά το τρόπαιο μετά το 2004 και τον Βέσελιν Τζούχο, που επίσης καθόταν τότε στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Για τους «ερυθρόλευκους» ήταν η τρίτη σερί επικράτηση επί των «πρασίνων» από την έναρξη της περιόδου, μετά τις νίκες στην Α΄ φάση του πρωταθλήματος της Α1, με 20-5 στον Πειραιά και 15-7 στο Πάρκο Γουδή.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Παρά την ήττα του ο Παναθηναϊκός εξασφάλισε το ευρωπαϊκό «εισιτήριο» της επόμενης περιόδου.

 

 

Τα οκτάλεπτα: 1-1, 1-5, 1-4, 1-4

Παναθηναϊκός: Ριστίτσεβιτς, Τζελάτης, Κανδανολέων, Γ. Σιαμάς, Δευτεραίος, Τόττης 1, Άντζιτς, Σιγουρίδης 1, Χατζηγούλας 1, Δερμιτζάκης, Π. Σιαμάς, Αλβέρτης 1, Βασιλάκης, Χ. Σιαμάς, Ζερβουδάκης

Ολυμπιακός: Ζερδεβάς, Δήμου 1, Γραμματικός, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 2, Γούβης, Δερβίσης, Μπούσλιε 1, Μουρίκης 3, Κολόμβος 1, Φιλίποβιτς 1, Παπαναστασίου 1, Δαμίγος, Γκίλλας, Λιαντζίρης 1

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης