Η εξαιρετική εμφάνιση της Ελένης Κελαϊδίτη στο Aphrodite Cup ήρθε ως συνέχεια της επίσης εντυπωσιακής εμφάνισής της στο τουρνουά Miss Valentine της Εσθονίας.

Η διοργάνωση που διεξήχθη στο Ολυμπιακό Κλειστό Γυμναστήριο του Φαλήρου για 5η χρονιά, με την συμμετοχή αθλητριών από 22 χώρες, υπήρξε απόλυτα πετυχημένη και η 18χρονη πρωταθλήτρια ήταν αυτή που «έλαμψε».

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Σε δηλώσεις της η Κελαϊδίτη αναφέρει: «Το Aphrodite Cup ήταν μία ξεχωριστή διοργάνωση για μένα. Είναι μοναδικό το να συμμετέχεις σ’ έναν διεθνή αγώνα μέσα στη χώρα σου και να παίρνεις την αγάπη και το χειροκρότημα του κόσμου.

Ήταν επίσης ένας πολύ καλός αγώνας προετοιμασίας, που με βοηθά να φτάσω σταδιακά στο επίπεδο που θέλω, με την σκέψη στο Ευρωπαϊκό πρωτάθλημα του Μαΐου, τους Ευρωπαϊκούς Αγώνες του Ιουνίου και κυρίως στο Παγκόσμιο πρωτάθλημα του Σεπτεμβρίου, όπου θα κριθεί η Ολυμπιακή πρόκριση».

Στην ίδια διοργάνωση, τα «αποκαλυπτήριά» της έκανε η εθνική ανσάμπλ, παρά την ατυχία με τον τραυματισμό της Χριστίνας Ρήγα. «Είχαμε την ευκαιρία να κάνουμε την πρώτη επίσημη εμφάνισή μας σ’ αυτή την εξαιρετική διοργάνωση, που κλείνει με θετικές εντυπώσεις παρ’ όλες τις δυσκολίες.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Το ανσάμπλ γυναικών, μετά τον απρόσμενο τραυματισμό της Ρήγα, ανασυντάχθηκε και είχαμε μία αξιόλογη παρουσία, καθώς η αντικαταστάτριά της, Δέσποινα Τούση, ανταποκρίθηκε πολύ καλά» τόνισε η προπονήτρια Φωτεινή Κωτσοπούλου και πρόσθεσε:

«Ο επόμενος αγώνας μας θα είναι στα μέσα Απριλίου στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Σόφιας, όπου θέλουμε να φανούμε πιο έτοιμες.

Τα κορίτσια απέκτησαν φτερά στα πόδια τους χάρη στο χειροκρότημα των φιλάθλων, ενώ το ίδιο συνέβη και με το ανσάμπλ των νεανίδων, που επίσης πήγε πολύ καλά, έχοντας να συναγωνιστεί πολλές και δυνατές Εθνικές ομάδες. Διοργανώσεις όπως το Aphrodite Cup βοηθούν σημαντικά το άθλημά μας».

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης