Με τον καλύτερο τρόπο ξεκίνησαν οι Κωνσταντίνος Ευθυμιάδης και Βλάντισλαβ Ντούβλιατ την προσπάθειά τους στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα σπριντ του κάνοε/καγιάκ που διεξάγεται στο Ζέγκεντ της Ουγγαρίας.

Oι νεαροί πρωταθλητές πήραν το «εισιτήριο» για τους ημιτελικούς του Κ2 1000 μ. και αύριο το μεσημέρι θα διεκδικήσουν την πρόκρισή τους σε τελικούς. Οι Ευθυμιάδης/Ντούβλιατ κατέλαβαν την πέμπτη θέση στην 5η προκριματική σειρά με επίδοση 3:27.26.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η κούρσα ήταν αρκετά καλή, ειδικά το πρώτο 500άρι, όμως λόγω ότι ανταγωνιζόμαστε με αντίπαλους Ολυμπιονίκες, μετά το δεύτερο 500άρι, είχαμε απόνερα από τις άλλες βάρκες, κάτι που μας δυσκόλεψε αρκετά. Παρόλα αυτά όμως καταφέραμε και προκριθήκαμε στους ημιτελικούς. Αύριο θα προσπαθήσουμε να διεκδικήσουμε μία καλύτερη θέση ώστε να πλασαριστούμε σε έναν από τους τρεις τελικούς που υπάρχουν» δήλωσαν οι Ευθυμιάδης και Ντούβλιατ.

 

Στο μεταξύ, ο Στέφανος Δημόπουλος δεν θα πάρει μέρος στη διοργάνωση, καθώς αναγκάστηκε να φύγει από την Ουγγαρία για προσωπικούς λόγους.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης