Ανακοίνωση αναφορικά με το αίτημα για την επιστροφή στην κανονικότητα, αλλά και για τη μείωση της συνδρομής των συλλόγων στο 50% εξέδωσε η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό.

Η ανακοίνωση της ΕΛΟΤ αναφέρει:

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

«Η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, όπως και στο παρελθόν έτσι και τώρα, στέκεται στο πλευρό των συλλόγων-μελών της. Ειδικά σε αυτή τη δύσκολη συνθήκη που δημιουργήθηκε λόγω της πανδημίας και η οποία πλήττει σοβαρά ολόκληρο τον ελληνικό ερασιτεχνικό αθλητισμό, το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΛΟΤ αποφάσισε να μειώσει τη συνδρομή των Συλλόγων κατά 50% για το έτος 2021. Οι υποχρεώσεις που έχουν δημιουργηθεί στα κλειστά σωματεία, για λόγους υγειονομικής προστασίας, είναι τεράστιες και σε συνδυασμό με όλα τα υπόλοιπα μέτρα που λαμβάνονται από την Πολιτεία, θεωρούμε υποχρέωσή μας να μειώσουμε κατά 50% την ετήσια συνδρομή.

Παράλληλα, η Ελληνική Ομοσπονδία Ταεκβοντό, θα ήθελε να μεταφέρει προς πάσα κατεύθυνση, το καθολικό αίτημα της οικογένειας του αθλήματος για άμεση επιστροφή στην κανονικότητα, δηλαδή την επάνοδο στις προπονήσεις. Πάντα σεβόμενοι τα υγειονομικά πρωτόκολλα που έχει δημιουργήσει η ΕΛΟΤ από την πρώτη στιγμή της πανδημίας  και λαμβάνοντας όλα τα απαραίτητα μέτρα πρόληψης κατά του κορωνοιού, τα σωματεία είναι πανέτοιμα να ανοίξουν τις πύλες τους και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις των νέων συνθηκών.

Η πιθανότητα μετάδοσης του κορωνοιού από τα μικρά παιδιά, είναι μικρή σύμφωνα με μελέτες από το εξωτερικό και ως εκ τούτου, οι σύλλογοι μπορούν με το έναν ή τον άλλον τρόπο να ανοίξουν ακολουθώντας όλα τα υγειονομικά πρωτόκολλα και συμβάλλοντας στη σωματική αλλά και τη ψυχική υγεία των αυριανών πρωταγωνιστών του ελληνικού αθλητισμού.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Η αναστολή του αθλητισμού, συνεπάγεται με αναστολή της ανάσας που λαμβάνει η ελληνική κοινωνία από τα οφέλη του, ειδικά όσον αφορά στα μικρά αλλά και τα μεγαλύτερα παιδιά. Ας μην τους την στερήσουμε».

 

σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης