Πέντε θέσεις υποχώρησε στη γενική κατάταξη κατηγορία Laser Radial Γυναικών η Βασιλεία Καραχάλιου, μετά την ολοκλήρωση της 6ης ιστιοδρομίας στη «Fujisawa», στην ολυμπιακή ρεγκάτα της ιστιοπλοΐας του Τόκιο.

Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια, η οποία ήταν 2η στη γενική κατάταξη μετά τις τέσσερις πρώτες ιστιοδρομίες, πραγματοποίησε τη χειρότερη εμφάνισή της μέχρι στιγμής στην 5η και την 6η ιστιοδρομία, καθώς κατετάγη 21η και στις δύο, με αποτέλεσμα να αφαιρέσει τη μία, αλλά είχε ήδη μία 19η θέση στη 2η ιστιοδρομία της. Μένοντας μακριά από τις καλές εμφανίσεις της, η Καραχάλιου βρέθηκε στην 7η θέση της γενικής κατάταξης με 48 βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Αναλυτικά, η Βασιλεία Καραχάλιου, στις μέχρι στιγμής ιστιοδρομίες της στην κατηγορία Laser Radial, ήταν 2η (1η), 19η (2η), 6η (3η), 1η (4η), 21η (5η) και 21η (6η).

Η Κύπρια Μαριλένα Μακρή κατετάγη 22η στην 5η ιστιοδρομία και 31η στην 6η, αφαίρεσε τη χειρότερη ιστιοδρομία που ήταν η τελευταία και βρίσκεται στην 28η θέση στη γενική κατάταξη με 118 βαθμούς ποινής.

Στην πρώτη θέση βρίσκεται η Άνε Μαρί Ρίντομ από τη Δανία με 22 βαθμούς ποινής, δεύτερη είναι η Γιοζεφίν Όλσον από τη Σουηδία με 34 βαθμούς ποινής και τρίτη η Μαρίτ Μπουβμεέστερ με 35 βαθμούς ποινής.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης