Ιστιοπλοΐα: Η θέση της ομοσπονδίας για την αγωγή κατά του Νίκου Κακλαμανάκη

Πρώτη καταχώρηση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 21:13
Ιστιοπλοΐα: Η θέση της ομοσπονδίας για την αγωγή κατά του Νίκου Κακλαμανάκη

Για την αγωγή που κατέθεσε στον Ολυμπιονίκη, Νίκο Κακλαμανάκη τοποθετήθηκε η  Ελληνική Ιστιοπλοϊκή Ομοσπονδία.

Το Αθηναϊκό-Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων (ΑΠΕ-ΜΠΕ) επικοινώνησε με την ΕΙΟ, η οποία ανέφερε σχετικά: «στα 32 χρόνια συνεχούς διοίκησης της ομοσπονδίας, δεν έχει αποστείλει εξώδικο ή αγωγή σε κανέναν. Όσον αφορά στο εξώδικο στον πρώην αθλητή και νυν προπονητή ήταν για να ανακαλέσει σε όσα είχε πει στη Βουλή των Ελλήνων και στα οποία είχε κάνει λόγο για διασπάθιση του δημοσίου χρήματος από την ΕΙΟ. Από τη στιγμή που δεν απάντησε στο εξώδικο, η ΕΙΟ ήταν υποχρεωμένη να καταθέσει αγωγή, καθώς το ΔΣ αποτελείται από δύο καθηγητές και πολλούς επιστήμονες κι αν δεν προχωρούσε σε απάντηση θα ήταν σα να αποδέχεται τις κατηγορίες του πρώην αθλητή και νυν προπονητή».

Να σημειωθεί ότι άνθρωποι της ομοσπονδίας ξεκαθάρισαν στην αγωγή ότι το ποσό των 100.000 ευρώ που αξιώνει η ΕΙΟ από την Ολυμπιονίκη θα δοθούν στους ΑμεΑ αθλητές της ιστιοπλοΐας, καθώς και σε παραμεθόρια ναυτικά σωματεία.

Την Τετάρτη η Ομοσπονδία θα απαντήσει με Δελτίο τύπου αναλυτικά «τόσο στον πρώην αθλητή και νυν προπονητή, όσο και σε τυχόν ηθικούς αυτουργούς αυτής της κατάστασης. Τα στοιχεία θα αποσταλούν στον κ. Γεραπετρίτη, όσο και στον πρωθυπουργό της χώρας» ανέφερε χαρακτηριστικά η ομοσπονδία.

Τελευταία ενημέρωση: Τρίτη, 7 Ιουλίου 2020, 21:18