Ανακοίνωση εξέδωσε η Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή στην οποία εκφράζει τις ευχαριστίες της στην ελληνική κυβέρνηση, που ενέταξε αθλητές, σωματεία, αθλητικές ενώσεις αλλά και την ίδια την ΕΟΕ στα μέτρα στήριξης όσων επλήγησαν από τη διακοπή των δραστηριοτήτων τους λόγω του κορωνοϊού.

«Το αίτημα των αθλητικών φορέων έγινε αμέσως αποδεκτό από τον υφυπουργό Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη, ο οποίος ενημέρωσε τους αρμόδιους Υπουργούς και πέτυχε την αποδοχή του δίκαιου αιτήματος.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Είναι ίσως η πρώτη φορά που ο ελληνικός αθλητισμός στηρίζεται εν ώρα κρίσης, γεγονός που πρέπει να επισημανθεί, καθώς πρόκειται για δίκαιη και ισότιμη μεταχείριση της αθλητικής οικογένειας σε σχέση με την πλειονότητα της ελληνικής κοινωνίας που ορθά απολαμβάνει τη μέριμνα και τη στήριξη της Πολιτείας στον αγώνα ενάντια στη φονική πανδημία», αναφέρει η επίσημη ανακοίνωση της ΕΟΕ, η οποία καταλήγει με την «… ευχή όλων μας είναι να ξεπεραστεί γρήγορα και με τις μικρότερες αρνητικές συνέπειες η κρίση λόγω του κορωνοϊού ώστε ο αθλητισμός να επιστρέψει στους κανονικούς ρυθμούς. Μέχρι τότε… μένουμε σπίτι!».

 

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης