H ATΡ προσανατολίζεται στην αλλαγή του κανονισμού που αφορά στα toilet breaks, μετά τον θόρυβο που προκλήθηκε στο US Open με πρωταγωνιστή τον Στέφανο Τσιτσιπά, στον αγώνα κόντρα στον Άντι Μάρεϊ.

Σύμφωνα με το Reuters, το οποίο επικαλείται πηγές από υψηλόβαθμο στέλεχος της διοργανώτριας αρχής: «Θα υπάρξει μία αλλαγή στον κανονισμό που αφορά στις διακοπές για τουαλέτα και για τα ιατρικά τάιμ άουτ. Ελπίζω ότι πριν από τη νέα σεζόν που ξεκινά τον Ιανουάριο θα έχουμε έναν αυστηρότερο κανονισμό όταν πρόκειται γι’ αυτές τις δύο περιπτώσεις» ανέφερε.

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ

Ο Τσιτσιπάς δέχτηκε δριμεία κριτική για το ότι εκμεταλλεύτηκε το έλλειμμα κανονισμού αναφορικά με το toilet break στον αγώνα κόντρα στον Άντι Μάρεϊ για να λείψει σχεδόν οχτώ λεπτά από τον αγωνιστικό χώρο και μάλιστα σε μία κρίσιμη στιγμή του παιχνιδιού. 

Το γεγονός ότι ο Έλληνας τενίστας υπερασπίστηκε τον εαυτό του, τονίζοντας ότι δεν έκανε τίποτα το οποίο αντιβαίνει στους κανονισμούς του παιχνιδιού, οδήγησε προφανώς την ΑΤΡ στο να λάβει άμεσα και δραστικά μέτρα.

Πηγή: SDNA

ΔΙΑΦΗΜΙΣΤΙΚΟΣ ΧΩΡΟΣ
σχόλια αναγνωστών
oδηγός χρήσης